Het Cult-Uur is de prikkelende talkshow van de Cultuur Academy. Drie keer per jaar nemen we je mee door de actuele staat van cultuur in Nijmegen. Het Cult-Uur #3 wordt gehouden op 8 oktober, het programma start om 16:00u in Doornroosje (inloop 15:30u).

We maken o.a. kennis met Joy Arpots als voorzitter van de ‘kersverse’ adviescommissie GROEI. Hoe hebben zij de plannen beoordeeld en welke indruk heeft hij van het Nijmeegse culturele veld? Ook Lisan Beune is te gast bij het Cult-Uur #3. Vanuit haar bedrijf Culture2Business neemt ze ons mee in de wereld van impactmeting als opmaat naar de workshop ‘Maak je impact zichtbaar’ op 29 oktober. Hoe maak je de waarde van kunst en cultuur voor iedereen zichtbaar? En zorg je dat je zoveel mogelijk teweegbrengt bij je publiek? 

Lees meer over het Cult-Uur#3

Reserveren

Toegang is gratis. In verband met de richtlijnen van het RIVM is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel je plek!

Reserveren 

Vorige Cult-Uren

14 mei 2020: Bekijk hier Cult-Uur #2 terug.
23 januari 2020: Heb je het eerste Cult-Uur gemist? Lees het verslag van de aftrap! Of de verbale notulen van Cees de Beer

Foto: Joost Klapmuts

Leave a Reply