Skip to main content

Heb je ruime werkervaring in de culturele sector en wil je jezelf zowel persoonlijk als professioneel verder ontwikkelen in je leiderschap? Ben je geen leidinggevende, maar geef je wel leiding en sturing aan mensen?

In de training Inspirerend Leiderschap van de Cultuur Academy ontdek je waar jouw inspiratiekracht zit en hoe je het beste uit jezelf in kan zetten om anderen te inspireren en motiveren.

‘Inspirerend leiderschap’ (IL) hebben we al langer in ons programma, maar in 2021 passen we de vorm iets aan. We gaan dit keer explicieter en actiever met de casuïstiek van de deelnemers aan de slag. En we voegen een terugkomdag toe, voor nóg meer verdieping en hulp bij het in de praktijk brengen van jouw goede voornemens. We werken in kleine groepen van 8-10 deelnemers, onder begeleiding van een ervaren trainer.

Interesse? Data: Alle trainingen vinden plaats van 09.00 – 13.00 uur. De trainingsdata zijn: 9 & 30 september, 21 oktober en 9 december. Lees hier meer over inspirerend leiderschap.

Reacties van deelnemers

“Erg waardevol om voor jezelf de tijd en de ruimte te creëren om stil te staan bij hoe je (binnen je team) werkt, hoe processen verlopen en welke onderlinge verhoudingen er zijn.”

 “Aansprekende werkvormen, combi theorie en praktijk vond ik fijn”

 “Ik vond het een hele fijne en heldere training. Met een fijne groep waarin iedereen zich vertrouwd voelde”

 

Foto: Joost Klapmuts

Leave a Reply