Skip to main content

Deze korte basiscursus boekhouden voor zzp’ers is een cursus op maat voor elke (beginnende) zzp’er met vragen over het voeren van zijn eigen boekhouding en financiële administratie.

Financiële administratie wordt vaak ervaren als een noodzakelijk kwaad. Maar wat valt er allemaal onder die administratie? Wat moet je bijhouden en hoe? Waar moet je aan denken bij je btw-aangifte? Geen zorgen, het betekent niet dat je het straks per se zelf moet doen. Je kunt je kennis ook inzetten om slim over de schouder van je boekhouder mee te kijken.

Bij inschrijving in deze cursus kun je aangeven waar je vragen over hebt, zodat we op maat kunnen ingaan op jouw vragen en behoeften.

Programma

Onze boekhouder Herma van Geresteijn neemt je in een avond mee door de belangrijkste zaken van de financiële administratie voor jou als (beginnende) zzp’er. Zo kun je zelf aan de slag.

De tweede avond van deze cursus is een terugkomavond om te reflecteren op wat je tegen bent gekomen bij het toepassen van de opgedane kennis. Deze avond vindt niet voor niets plaats vlak voor de deadline van BTW aangifte van het derde kwartaal.

Voor wie

Elke (beginnende) zzp’er met vragen over het voeren van zijn eigen boekhouding en financiële administratie

Praktische informatie en aanmelden 

Wil je deze cursus volgen? Geef het dan door via info@schakel025.in Bijvoldoende interesse worden er data geprikt. Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of mail dan met Merel: info@schakel025.in / 06 29 59 50 60. Kosten: € 50,- excl. BTW 

Foto: Lisa Maatjens

Leave a Reply