Skip to main content

Heb jij de afgelopen twee jaar een leiderschapstraining bij ons gevolgd en zou je jouw kennis weer eens willen opfrissen? Heb jij een vraagstuk, waarover je nog eens wilt sparren? Ben je benieuwd hoe het met je collega’s is sinds jouw laatste trainingsdag? Ben je nieuwsgierig naar wat anderen hebben opgestoken van hun training? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Komend najaar organiseren wij namelijk een leiderschaps opfrissessie.

Programma

Het programma van een middag met aansluitend een borrel krijgt vorm op basis van de leerwensen die jezelf aangeeft. Denk aan een theorie die in de training is behandeld maar je toch weer even bent vergeten of een probleem waar je – ondanks de gevolgde training – nog steeds tegenaan loopt. Het programma wordt in ieder geval interactief: aan de hand van verschillende spelvormen komt het geleerde weer voorbij. Daarnaast ontmoet je veel collega’s met wie je ervaringen kan uitwisselen.

Nadat je je hebt aangemeld krijg je een korte vragenlijst toegestuurd. Daarmee doen wij ons best om het programma aan te laten sluiten op jouw wensen.

Voor wie

Voor iedereen die bij ons al eens een training leiderschap heeft gevolgd (ONTOPiC, Leiderschap & Leidinggeven, Inspirerend Leiderschap, Leidinggeven zonder macht, In gesprek met je medewerker, De Generator) en de behoefte voelt om de opgedane kennis weer even voorbij te zien komen en collega’s te ontmoeten.

Over de trainer(s)

Ilva van Elk van de Ontwikkelpraktijk geeft deze training – een bekende in ons aanbod van leiderschapstrainers. Ilva is goed in staat om de vragen uit de groep te vertalen naar theorie en concrete praktijkoefeningen.

Kijk in onze agenda wanneer de eerstvolgende training plaatsvindt.