L&L is een kort en intensief trainingsprogramma op maat, speciaal voor leidinggevenden bij culturele instellingen in Nijmegen en Arnhem. In drie dagdelen leer je samen met groepsgenoten hoe je je team of organisatie aanstuurt en inspireert én hoe je meer grip krijgt op je eigen leiderschap.

Inhoud
Het programma op hoofdlijnen:

Dagdeel 1: leidinggeven aan jezelf
Dagdeel 2: leidinggeven aan je team
Dagdeel 3: leidinggeven aan je organisatie

De training wordt gegeven aan twee groepen van 6 tot 8 deelnemers. De groep heeft deels dezelfde ervaring en expertise, maar is divers genoeg om optimaal van elkaar te kunnen leren.

De inhoud van de training is op maat en wordt bepaald op basis van de samenstelling van de groep en de vragen en behoeftes. Die input halen we op tijdens een intakegesprek. In de training is er ruimte voor theorie, reflectie en verdieping aan de hand van casussen uit je eigen werkpraktijk.

Beoogd Resultaat
In drie dagdelen leer je samen met groepsgenoten hoe je je team of organisatie aanstuurt en inspireert én hoe je meer grip krijgt op je eigen leiderschap. In hoog tempo leer je van een ervaren trainer én van elkaar hoe je de aangereikte theorie in de praktijk kunt toepassen. Je krijgt ook nieuwe inzichten over jouw leiderschapsstijl. En we leggen de basis voor nieuwe contacten, dwarsverbanden en een opmaat naar (nieuwe) samenwerkingen.

Voor wie?
Deze training is voor leidinggevenden in de culturele sector in de omgeving van Arnhem en Nijmegen die zich persoonlijk en professioneel willen ontwikkelen. Als je meer wilt leren over hoe je mensen aanstuurt en inspireert om het beste uit zichzelf te halen, is deze training voor jou.

Interesse of meer info? Lees hier meer over L&L. 

Leave a Reply