On TOPiC is een korte intensieve training van drie dagdelen speciaal voor young professionals in de culturele sector. Hoe voeg je waarde toe in de sector? Op welke manier communiceer je effectief met je samenwerkingspartners? Hoe maak je keuzes, geef je leiding aan jezelf? Hoe ga je om met belemmeringen? Bij On TOPiC krijg je antwoord op die vragen.

Inhoud
In kleine groepen van 6 tot 8 deelnemers ga je onder begeleiding van een ervaren trainer met elkaar aan de slag. De inhoud is helemaal afgestemd op jouw vragen en behoeften, zolang deze maar te maken hebben met de ontwikkeling van jouw talenten als professional in de culturele sector. Jij brengt dus de inhoud; wij zorgen voor de vorm.

Om erachter te komen waar deze vragen en behoeftes liggen vindt er na aanmelding een telefonische intake plaats. Een ervaren trainer zal jouw wensen en die van je vakgenoten vervolgens vormgeven in een interactief programma. Er is ruimte voor reflectie, verbinding, uitproberen, lol en diepte. En we houden het lekker concreet.

Resultaat
Bij On TOPiC ga je met vakgenoten en een ervaren trainer aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Je leert hoe jij van waarde kunt zijn in jouw vakgebied en krijgt nieuwe inzichten en bruikbare handvatten om met die inzichten aan de slag te gaan. Of je leert over… waar jij maar behoefte aan hebt om over te leren en om je verder in te ontwikkelen met vakgenoten.

Voor wie?
Voor alle mensen (zzp of in loondienst) die nog aan het begin van hun loopbaan staan en een paar jaar werkervaring in de

Meer info of benieuwd of OnTOPiC binnenkort gegeven wordt? Bekijk het hier.

Leave a Reply