Skip to main content

Het trainingsprogramma L&L biedt jou als leidinggevende in de culturele sector de handvatten om je team en organisatie professioneel aan te sturen. Samen met je ‘peers’ ga je aan de slag, blijf je dicht bij de praktijk en benut je elkaars sterke punten.

Korte beschrijving

L&L is een kort en intensief trainingsprogramma op maat, speciaal voor leidinggevenden bij culturele instellingen in Nijmegen en Arnhem. In drie dagdelen leer je samen met groepsgenoten hoe je je team of organisatie aanstuurt en inspireert én hoe je meer grip krijgt op je eigen leiderschap. In hoog tempo leer je van een ervaren trainer én van elkaar hoe je de aangereikte theorie in de praktijk kunt toepassen. Je krijgt ook nieuwe inzichten over jouw leiderschapsstijl. En we leggen de basis voor nieuwe contacten, dwarsverbanden en een opmaat naar (nieuwe) samenwerkingen.

Interesse? Lees hier meer over L&L: Leiderschap en leidinggeven.

Reacties van deelnemers 

“Heel toegepast en helder, veel ruimte voor de casussen, mooie balans tussen theorie en praktijk. Het is prettig om andere culturele collega’s te ontmoeten en elkaar verder te helpen.” 

“Ik heb nu veel helderder wat mijn rol is als leidinggevende en welke situaties om welke stijl aan leiderschap vragen” 

“Fijn, persoonlijk, professioneel, veilige setting en goede sfeer. Veel inhoudelijke kennis en ervaring, fijne begeleiding van het groepsproces, concrete en doelgerichte opdrachten.”

 

Foto: Joost Klapmuts

 

Leave a Reply