Skip to main content
Schakel025

Organisator

Schakel025

Andere Organisatoren

Cultuur Academy
Cultuur Academy

Datum

01 sep 2020
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:30

Kosten

€50.00

Basiscursus boekhouden voor zzp’ers

Deze korte basiscursus boekhouden voor zzp’ers is een cursus op maat voor elke (beginnende) zzp’er met vragen over het voeren van zijn eigen boekhouding en financiële administratie.

Korte beschrijving

Financiële administratie wordt vaak ervaren als een noodzakelijk kwaad. Maar wat valt er allemaal onder die administratie? Wat moet je bijhouden en hoe? Waar moet je aan denken bij je btw-aangifte? Geen zorgen, het betekent niet dat je het straks per se zelf moet doen. Je kunt je kennis ook inzetten om slim over de schouder van je boekhouder mee te kijken.

Bij inschrijving in deze cursus kun je aangeven waar je vragen over hebt, zodat we op maat kunnen ingaan op jouw vragen en behoeften.

Programma

Onze boekhouder Herma van Geresteijn neemt je in een avond mee door de belangrijkste zaken van de financiële administratie voor jou als (beginnende) zzp’er. Zo kun je zelf aan de slag.

De tweede avond van deze cursus is een terugkomavond om te reflecteren op wat je tegen bent gekomen bij het toepassen van de opgedane kennis. Deze avond vindt niet voor niets plaats vlak voor de deadline van BTW aangifte van het derde kwartaal.

Voor wie

Elke (beginnende) zzp’er met vragen over het voeren van zijn eigen boekhouding en financiële administratie

Praktische informatie

Locatie: NTB (Arnhem)
Kosten: € 50,- excl. BTW
Datum en tijd: 28 september en 12 oktober van 19.30-21.30u

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden kan tot en met maandag 14 september. Heb je interesse, maar wil je eerst nog wat meer weten? Bel of mail dan met Merel: info@schakel025.in / 06 29 59 50 60.

Inschrijven kan via de website van Schakel025

 

Foto: Lisa Maatjens