Skip to main content
Schakel025

Organisator

Schakel025

Andere Organisatoren

Cultuur Academy
Cultuur Academy

Datum

26 okt 2020
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:30

Kosten

€125.00

Basiscursus fondsenwerving – VOL

Korte beschrijving

Je broedt al een tijd lang op een idee voor een evenement, kunst- of cultuurproject. Je wilt het idee verwezenlijken met subsidies en andere fondsen. Toch zie je op tegen het betreden van deze voor jou nieuwe wereld. Want waar begin je? Hoe vraag je fondsen aan? Hoe vergroot je de kans dat jouw idee voor subsidie in aanmerking komt? De basiscursus fondsenwerving helpt je in vijf avonden snel op weg. Lekker praktisch: want al tijdens de cursus kun je met je aanvraag direct aan de slag.

Programma

In deze basiscursus ga je eerst aan de slag met het concretiseren van je idee. Je leert stap voor stap om jouw idee helder te formuleren in een plan. Je leert ook hoe je een begroting opstelt, hoe je je marketingstrategie bepaalt en waar je de juiste fondsen vindt. De cursus wordt gegeven door Jessica de Jaeger. Jessica heeft veel ervaring in het werven van fondsen en het begeleiden van ‘cultureel ondernemers’. Houd er rekening mee dat er huiswerk wordt opgegeven. De cursus is het meest effectief als je daar met aandacht aan werkt.  We werken met een kleine groep van maximaal 10 initiatieven. Op die manier is er voldoende mogelijkheid om goed begeleid te worden en kunnen we de kwaliteit van de cursus waarborgen.

Praktische informatie

De cursus bestaat uit vijf maandagavonden: 26-10, 2-11, 16-11, 23-11 en 30-11 van 19:30-21:30 uur. De cursus vindt digitaal plaats via Zoom. De kosten zijn €125,- (excl. btw)

Via Werktuig PPO is er in sommige gevallen een mogelijkheid om een bijdrage te ontvangen voor het financieren van de basiscursus fondsenwerving. Lees meer over het Werktuig PPO.

Aanmelden en meer informatie

Inschrijven kan via de website van Schakel025. Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar info@schakel025.in.

Reacties van deelnemers

Echt een basiscursus waarin alle onderdelen die nodig zijn voor een fondsaanvraag langs komen.”

“Jessica is heel duidelijk, geïnteresseerd en prettig in de (digitale) omgang.”

 

Leave a Reply