Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Other Organizers

Schakel 025
Schakel 025
Categorieën

Datum

mei 26 2020
Expired!

Tijd

19:30 - 21:30

Kosten

€125.00

Basiscursus fondsenwerving – Vol

Wil je financiering aanvragen voor een project, maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? De basiscursus fondsenwerving helpt je op weg.

Heb jij een idee voor een evenement of een kunst-/ cultuurproject waar je subsidie voor aan wilt vragen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Schrijf je dan in voor onze basiscursus fondsenwerving.

Inhoud
In deze basiscursus ga je aan de slag met het concretiseren van je idee en leer je stap voor stap om dit idee helder te formuleren in een plan. Je leert hoe je een begroting opstelt, hoe je je marketingstrategie bepaalt en waar je de juiste fondsen vindt. De cursus wordt gegeven door Jessica de Jaeger. Jessica heeft veel ervaring in het werven van fondsen en het begeleiden van ‘cultureel ondernemers’.

Praktische informatie
De eerste bijeenkomsten van de cursus zullen (in verband met de aangescherpte maatregelen rondom het corona virus) digitaal worden gegeven. Zodra ​het weer mogelijk is, zullen de bijeenkomsten op locatie plaatsvinden. We gaan daarom werken met een kleinere groep van c.a. 5 initiatieven. Op die manier is er digitaal voldoende mogelijkheid om goed begeleid te worden en kunnen we de kwaliteit van de cursus waarborgen. 

Houd er rekening mee dat er huiswerk wordt opgegeven. De cursus is het meest effectief als je daar met aandacht aan werkt. Per initiatief mogen maximaal 2 deelnemers de cursus volgen. De cursus bestaat uit vijf dinsdagavonden: op 21 april, 12 mei , 26 mei, 2 juni en 16 juni van 19.30 uur tot 21.30 uur. De kosten zijn €125,- (excl. btw).

De cursus in het voorjaar van 2020 zit vol. Mogelijk wordt deze cursus in het najaar nog een keer gegeven, interesse? Stuur een mailtje naar info@cultuuracademy.nl.

 

Leave a Reply