Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Andere Organisatoren

Schakel025
Schakel025

Datum

18 jun 2020
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

€40.00

Basiscursus Social Media: content en adverteren – Vol

Hoe zet je Social Media zakelijk en passend in voor jouw culturele instelling of project? Op welke manier maak je het beste gebruik van LinkedIn, Facebook, Instagram en andere kanalen? Binnenkort starten we met de basiscursus Social Media. In twee avonden geven we je praktische en professionele kennis en vaardigheden voor het gebruiken en beheren van Social Media kanalen.

Vanwege de Coronacrisis wordt deze cursus in een aangepaste vorm aangeboden. De eerste twee workshops (gericht op het maken van video-content) zijn online aangeboden in april. Deze twee bijeenkomsten op 18 en 25 juni kun ook volgen als je de online cursus in april niet hebt gevolgd.

Inhoud

18 juni: content
Deze avond gaat over het plaatsen van content. Hoe maak én beheer je een goede contentkalender? Welke social-mediakanalen passen het beste bij jouw organisatie? Hoe zorg je ervoor dat je berichten landen bij je huidige publiek en hoe zorg je voor nieuw publiek?

25 juni adverteren
De tweede avond is gericht op de meer technische kant van Social Media. We gaan in op het koppelen van kanalen, het plaatsen van advertenties en het goed inzetten van budgetten. Welke content promoot je het beste, op welk tijdstip en voor welk bedrag?

Docenten

Deze cursus wordt verzorgd door CNN/CNA marketeers Ariëla van de Linde (Go Short), Evert Burggrave (Introdans) en Nikkie Jessen (De Nieuwe Oost).

Wanneer, waar en kosten

18 en 25 in juni (19:30-22:00u)
€40,- (ex btw) per deelnemer
Afwisselend in Arnhem en Nijmegen

Aanmelden en meer informatie

Deze cursus Social Media wordt georganiseerd door Schakel025 en Cultuur Academy. De cursus in het voorjaar van 2020 is vol. Heb je nog aanvullende vragen? Mail dan naar info@schakel025.in.

Foto: Lisa Maatjens