Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Andere Organisatoren

Schakel025
Schakel025

Datum

09 apr 2020
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

€40.00

Basiscursus Social Media

Hoe zet je Social Media zakelijk en passend in voor jouw culturele instelling of project? Op welke manier maak je het beste gebruik van LinkedIn, Facebook, Instagram en andere kanalen? Binnenkort starten we met de basiscursus Social Media. In vier avonden geven we je praktische en professionele kennis en vaardigheden voor het gebruiken en beheren van Social Media kanalen.

Vanwege de Coronacrisis gaan we de cursus iets anders geven dan we in eerste instantie van plan waren. De eerste twee workshops worden online aangeboden, bijeenkomst 3 en 4 worden verplaatst naar 18 en 25 juni.

Inhoud
9 april & do 16 april: video’s maken en editen op je mobiele telefoon (online workshop)
De eerste twee avonden richten zich op het maken van content, specifiek video’s. In deze twee avonden leer je hoe je optimaal gebruik kan maken van de camera op je mobiele telefoon. We behandelen filmtechnieken voor hoe je mooie beelden maakt en hoe je een simpele edit maakt om deze beelden aan elkaar te zetten. Na de eerste les krijg je wat huiswerk mee dat we in de tweede les zullen behandelen. Dit onderdeel van de cursus wordt gegeven door Willemeen Mediatuin in samenwerking met Lagom Collective.

18 juni: content
De derde avond gaat het plaatsen van content. Hoe maak én beheer je een goede contentkalender? Welke social-mediakanalen passen het beste bij jouw organisatie? Hoe zorg je ervoor dat je berichten landen bij je huidige publiek en hoe zorg je voor nieuw publiek?

25 juni adverteren
De laatste, vierde, avond is gericht op de meer technische kant van Social Media. We gaan in op het koppelen van kanalen, het plaatsen van advertenties en het goed inzetten van budgetten. Welke content promoot je het beste, op welk tijdstip en voor welk bedrag?

Docenten
Deze cursus wordt verzorgd door Lagom Collective en CNN/CNA marketeers Ariëla van de Linde (Go Short) en Evert Burggrave (Introdans).

Wanneer, waar en kosten
9, 16 april en bijeenkomst 3 en 4 in juni (19:30-22:00u)
€40,- (ex btw) per deelnemer
Afwisselend in Arnhem en Nijmegen

Aanmelden en meer informatie
Deze cursus Social Media wordt georganiseerd door Schakel025 en Cultuur Academy. Wil je je opgeven, heb je nog aanvullende vragen of wil je slechts een deel van de cursus volgen? Mail dan naar info@schakel025.in.

Foto: Lisa Maatjens

 

 

 

Leave a Reply