Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Datum

14 okt 2021
Verlopen!

Tijd

16:00 - 17:00

Cult-Uur #6

Het Cult-Uur is de prikkelende talkshow van de Cultuur Academy. Drie keer per jaar nemen we je mee door de actuele staat van cultuur in Nijmegen en daarbuiten. Met professionals uit de praktijk gaat talkshowhost Angela Verkuijlen in gesprek over thema’s die ons raken, dwarszitten of inspireren. In precies één uur word je gevoed én word je wijzer. 

We hebben jullie gemist!

Na een feestelijke eerste editie in het theatercafé van de schouwburg en vervolgens vier digitale varianten, gaan we eindelijk weer LIVE! Op donderdag 14 oktober as. verwelkomen we heel graag de gehele culturele sector bij creatieve broedplek Hubert.

15.30u: inloop
16.00u: het Cult-Uur
17.00u: borreltijd

De gasten die dit uur aanschuiven zijn Jop Teeuwissen die over spannende ontwikkelingen bij Hubert komt vertellen en we horen van Alex Schreuder Goedheijt hoe makers bij Wiebert hun plek vinden voor experiment.
Peter van den Bunder van de Kunstenbond komt langs en duikt met o.a. cultuurscout Moniek Klabbers het (nog altijd actuele) onderwerp fair-pay in, want: weet jij wat je waard bent? En zoja; hoe vertaalt dat zich naar de praktijk?!

En De Basis is geopend! Nijmegen is een nieuwe muzikale broedplaats rijker. Maar wat gaat er allemaal gebeuren in dat iconische pand vol graffiti? En waarom is het zo belangrijk dat die plek er nu is? Jason Theunissen en Thijs Schrijnemakers schuiven aan als residents en Maike Fleuren als kwartiermaker van het geheel.

Ook zijn er weer de ‘me-nuutjes’, fijne tunes van DJ Odin, visuele notulen van StudioMIK én livemuziek van Miriam Moczko!

Praktische informatie

Datum: 14 oktober 16:00
Locatie: Hubert, Sint Hubertusstraat 10 te Nijmegen
Toegang: coronacheck QR-code

Vorige Cult-Uren

Bekijk onze vorige Cult-Uren terug:
Cult-Uur #5
Cult-Uur #4
Cult-Uur #3
Cult-Uur #2
Cult-Uur #1: Lees het verslag of de verbale notulen van Cees de Beer.

Foto: Elske Nissen