Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Andere Organisatoren

Schakel025
Schakel025

Datum

02 jun 2022
Verlopen!

Tijd

16:00 - 17:00

Kosten

Gratis

Cult-Uur #7

Het Cult-Uur informeert en inspireert. In deze prikkelende talkshow nemen we je mee door de actuele staat van cultuur in Nijmegen en daarbuiten. Voor het Cult-Uur #7 zijn we te gast bij De Achtertuin en hopen we jullie in zonneschijn te mogen ontvangen.

Programma

De sector is weer open en er is aanbod in overvloed. We werken ons een slag in de rondte om alles mogelijk te maken en gaan van 0 naar 100. Maar waar staan we met z’n allen? Hoe gaat het met iedereen? Wat doen we anders? Wat nemen we mee uit die periode met een C? Daarover gaan we het hebben met verschillende gasten die we de komende tijd aan je voorstellen.

  • Om te beginnen Brent Roozendaal, creatief directeur van Studio Linksvoor, de paraplu organisatie van o.a. Drift om te Dansen, Schemerlicht en De Achtertuin. Hij neemt ons mee in de plannen voor het komende jaar en vertelt over de ontwikkelingen op evenementen vlak.
  • Vervolgens gaan we met onder andere Brent Roozendaal, Maarten van Erp (Hoofd Programma en Publiek bij Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging) en Loes Wijnhoven (schrijver en muzikant) in gesprek over waar we nu met z’n allen staan, wat nu het ‘nieuwe normaal’ is en hoe we voorzichtig in scenario’s denken.
  • Daarna gaan we in gesprek met Kristie Lamers (directeur RvN@) en Antwan van Horik (directeur De Schoenfabriek) over de uitkomst van het Cult-Uur Plus, onder andere over domeinoverstijgend denken en experimenteren.

De muziek wordt verzorgd door Emile Lagarde en Lysah. Tot slot kun je lekker blijven eten met de heerlijke daghap (€10) van De Achtertuin!

Voor wie

Iedereen die werkt in de culturele sector van Nijmegen.

Praktische informatie

Het Cult-Uur #7 vindt plaats op donderdag 2 juni van 16:00 – 17:00. De zevende editie vindt plaats op de nieuwe locatie van De Achtertuin! Let op: dit is een buitenlocatie. Dit is een gratis programma. Aanmelden is verplicht via onderstaand formulier.

Vorige Cult-Uren

Bekijk onze vorige Cult-Uren terug:
Cult-Uur #6: bekijk hier de foto’s
Cult-Uur #5
Cult-Uur #4
Cult-Uur #3
Cult-Uur #2
Cult-Uur #1: Lees het verslag of de verbale notulen van Cees de Beer.

Foto: Elske Nissen