Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Datum

14 mei 2020
Verlopen!

Tijd

16:00 - 17:00

Het Cult-Uur #2 – live in je woonkamer!

Het tweede Cult-Uur van de Cultuur Academy op 14 mei a.s. gaat door: maar wel in aangepaste vorm. Vanaf 16:00 is het Cult-Uur te gast bij Livestream Studio Honigcomplex en kan de prikkelende talkshow live worden gestreamd in je kantoor of woonkamer. Samen met professionals uit de praktijk gaat talkshowhost Angela Verkuijlen in gesprek over thema’s die ons raken, dwarszitten of inspireren. In precies één uur word je gevoed en word je wijzer.

Actuele staat van Cultuur in Nijmegen
Met professionals uit de praktijk gaat talkshowhost Angela Verkuijlen in gesprek over thema’s die de sector raken, dwarszitten of inspireren. Met o.a. wethouder Noel Vergunst gaan we in op de impact van het coronavirus. Hoe gaat het met de culturele instellingen en zzp-ers in Nijmegen? In hoeverre is een toekomstscenario van 1,5 meter mogelijk bij culturele instellingen? Daarnaast gaan we het  hebben over de actuele ontwikkelingen van het NYMA terrein samen met kwartiermaker Maarten de Wolff en Bas de Vries van De Smeltkroes, tevens medeoprichter van de NYMA makersplaats. 

Vaste onderdelen
Na een succesvolle eerste editie in een vol theatercafé van de Stadsschouwburg Nijmegen zien we een aantal vaste elementen terugkomen. In de ‘me-nuutjes’ hebben cultuurprofessionals precies één minuut om zichzelf voor te stellen, een oproep te plaatsen of een vraag te stellen. Nachtburgemeester Cees de Beer zal het Cult-Uur samenvatten met zijn verbale notulen. De afsluitende borrel wordt een ‘bring your own’ met de mogelijkheid tot speeddaten.

Het Cult-Uur inspireert, amuseert en hydrateert (deze keer zelfservice). Ben jij er bij? 

Livestream via: www.cultuuracademy.nl 
I.s.m: Great Things, Ecolicht en Honig Events
Blijf op de hoogte via het facebookevenement.

 

Heb je het eerste Cult-Uur gemist? Lees het verslag van de aftrap! Of de verbale notulen van Cees de Beer

Leave a Reply