Datum

okt 08 2020

Tijd

16:00 - 17:00

Het Cult-Uur #3

Het Cult-Uur is de prikkelende talkshow van de Cultuur Academy. Drie keer per jaar nemen we je mee door de actuele staat van cultuur in Nijmegen. Het Cult-Uur #3 wordt gehouden op 8 oktober, het programma start om 16:00u in Doornroosje (inloop 15:30u).

Samen met professionals uit de praktijk van kunst en cultuur gaat talkshowhost Angela Verkuijlen in gesprek over thema’s die ons raken, dwarszitten of inspireren. In precies één uur word je gevoed en word je wijzer.

Te gast 

We maken o.a. kennis met Joy Arpots als voorzitter van de ‘kersverse’ adviescommissie GROEI. Hoe hebben zij de plannen beoordeeld en welke indruk heeft hij van het Nijmeegse culturele veld? Ook Lisan Beune is te gast bij het Cult-Uur #3. Vanuit haar bedrijf Culture2Business neemt ze ons mee in de wereld van impactmeting als opmaat naar de workshop ‘Maak je impact zichtbaar’ op 29 oktober. Hoe maak je de waarde van kunst en cultuur voor iedereen zichtbaar? En zorg je dat je zoveel mogelijk teweegbrengt bij je publiek? Andere gasten worden binnenkort bekend gemaakt.

Lees hier meer over de gasten van Het Cult-Uur#3

Vaste onderdelen

Na de eerste editie in een vol theatercafé van de Stadsschouwburg Nijmegen en een tweede editie digitaal vanuit Studio Honig, gaan we deze derde editie weer live! We ontvangen jullie graag in de rode zaal van Doornroosje, waar naast de gasten ook weer de ‘me-nuutjes’ aan bod komen; precies één minuut per persoon voor een oproep, vraag, verzoek uit/aan onze culturele sector. Het geheel wordt omlijst door onze huisband en tot slot vangt Nachtburgemeester Cees de Beer de essentie van dit Cult-Uur in zijn verbale notulen.

Helaas is er deze keer i.v.m. de protocollen geen gelegenheid tot gezellig naborrelen, maar die houden jullie tegoed!

Voor wie

Alle professionals uit de wereld van kunst en cultuur die willen weten hoe het er op het gebied van cultuur voor staat in Nijmegen.

Reserveren

Toegang is gratis. In verband met de richtlijnen van het RIVM is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel je plek!

Reserveren 

Vorige Cult-Uren

14 mei 2020: Bekijk hier Cult-Uur #2 terug.
23 januari 2020: Heb je het eerste Cult-Uur gemist? Lees het verslag van de aftrap! Of de verbale notulen van Cees de Beer

Foto: Joost Klapmuts

Leave a Reply