Skip to main content
Cult-Uur #3
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Datum

21 jan 2021
Verlopen!

Tijd

16:00 - 17:00

Het Cult-Uur #4

Kijk Het Cult-Uur #4 via onze homepagina!

Het Cult-Uur is de prikkelende talkshow van de Cultuur Academy. Drie keer per jaar nemen we je kort mee door de actuele staat van cultuur in Nijmegen. Samen met professionals uit de praktijk van kunst en cultuur gaat talkshowhost Angela Verkuijlen in gesprek over thema’s die ons raken, dwarszitten of inspireren. In precies één uur word je gevoed en word je wijzer. Het Cult-Uur #4 wordt gehouden op donderdag 21 januari 2021 via een livestream vanuit de Bibliotheek Gelderland Zuid. Bekijk de livestream via onze homepage!

Programma

Na de eerste live editie in het theatercafé van de Stadsschouwburg Nijmegen volgde twee digitale edities vanuit Studio Honig en Doornroosje. Ook het vierde Cult-Uur zal digitaal plaatsvinden, dit keer live vanuit Bibliotheek Gelderland Zuid met directeur-bestuurder Bert Hogemans als tafelheer.

Eén jaar na de aftrap blikt Nachtburgemeester Cees de Beer in zijn verbale notulen terug op niet één uur, maar op een heel jaar Cultuur Academy. Wethouder Noël Vergunst kijkt met ons naar het afgelopen bewogen jaar, maar ook vooruit naar een jaar in beweging met o.a. de nieuwe Groeispurt. We krijgen Martin Verboom van Platform ACCT op bezoek die ons meer gaat vertellen over hoe het PPO werktuig (Permanente Professionele Ontwikkeling) precies werkt en hoe wij daar ons voordeel mee kunnen doen. En Steven Trooster van Ugenda geeft een voorproefje van de zevende Nijmeegse Cultuurquiz op 24 januari.

Naast deze gasten zien een aantal vaste elementen tijdens het Cult-Uur terugkomen. In de ‘me-nuutjes’ hebben cultuurprofessionals precies één minuut om zichzelf voor te stellen, een oproep te plaatsen of een vraag te stellen. In het nieuwe jaar hebben we nieuwe muzikale intermezzo’s met DJ Odin en Maikel Verkoelen komt vanuit Studio MIK het Cult-Uur vastleggen op heuse bierviltjes. Omdat de netwerkborrel ook dit keer niet live kan, sluiten we het Cult-Uur deze keer af met een borrel in onze digitale BYOD-Bar. Zet je drankje dus alvast koud, want het Cult-Uur inspireert, amuseert en hydrateert. Ben jij er bij?

Voor wie

Alle professionals uit de wereld van kunst en cultuur die willen weten hoe het er op het gebied van cultuur voor staat in Nijmegen.

Vorige Cult-Uren

8 oktober 2020: Bekijk hier Cult-Uur #3 terug.
14 mei 2020: Bekijk hier Cult-Uur #2 terug.
23 januari 2020: Heb je het eerste Cult-Uur gemist? Lees het verslag van de aftrap! Of de verbale notulen van Cees de Beer

Foto: Joost Klapmuts