Cult-Uur #3
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Datum

21 jan 2021

Tijd

16:00 - 17:00

Het Cult-Uur #4

Het Cult-Uur is de prikkelende talkshow van de Cultuur Academy. Drie keer per jaar nemen we je kort mee door de actuele staat van cultuur in Nijmegen. Het Cult-Uur #4 wordt gehouden op donderdag 21 januari 2021. Zet alvast een # in je agenda om 16:00u, locatie en programma volgen!

Samen met professionals uit de praktijk van kunst en cultuur gaat talkshowhost Angela Verkuijlen in gesprek over thema’s die ons raken, dwarszitten of inspireren. In precies één uur word je gevoed en word je wijzer.

Vaste onderdelen

Na de eerste live editie in het theatercafé van de Stadsschouwburg Nijmegen volgde een digitale tweede en derde editie vanuit Studio Honig en Doornroosje. Op dit moment onderzoeken we de mogelijkheden voor een live/digitaal Cult-Uur in januari 2021.

Naast inspirerende gasten zien we en we een aantal vaste elementen tijdens het Cult-Uur terugkomen. In de ‘me-nuutjes’ hebben cultuurprofessionals precies één minuut om zichzelf voor te stellen, een oproep te plaatsen of een vraag te stellen. We kunnen alvast verklappen dat Nachtburgemeester Cees de Beer aanwezig zal zijn om het eerste jaar van de Cultuur Academy samenvatten. Het Cult-Uur sluit deze keer hopelijk weer af met een borrel en mogelijkheid tot speeddaten. Kortom, het Cult-Uur inspireert, amuseert en hydrateert. Ben jij er bij? 

Voor wie

Alle professionals uit de wereld van kunst en cultuur die willen weten hoe het er op het gebied van cultuur voor staat in Nijmegen.

Vorige Cult-Uren

8 oktober 2020: Bekijk hier Cult-Uur #3 terug.
14 mei 2020: Bekijk hier Cult-Uur #2 terug.
23 januari 2020: Heb je het eerste Cult-Uur gemist? Lees het verslag van de aftrap! Of de verbale notulen van Cees de Beer

Foto: Joost Klapmuts