Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Datum

20 mei 2021
Verlopen!

Tijd

16:00 - 17:00

Het Cult-Uur #5

Bekijk het Cult-Uur #5 via onze homepagina

Het Cult-Uur is de prikkelende talkshow van de Cultuur Academy. Drie keer per jaar nemen we je  mee door de actuele staat van cultuur in Nijmegen en daarbuiten. Met professionals uit de praktijk  gaat talkshowhost Angela Verkuijlen in gesprek over thema’s die ons raken, dwarszitten of inspireren. In precies één uur word je gevoed én word je wijzer. Het Cult-Uur #5  op donderdag 20 mei 2021 wordt een interactieve livestream vanuit LUX Nijmegen. Tune in via onze homepage, leuk als je erbij bent!

Programma

Deze editie zijn we te gast bij LUX Nijmegen met directeur-bestuurder Pien Houthoff als onze co-host. Tijdens dit uur licht wethouder Noël Vergunst toe hoe de gemeente Nijmegen het culturele veld de komende periode gaat ondersteunen met het nieuwe Actieplan Cultuur. Daarnaast gaan we in gesprek over uitdagingen en kansen voor festivals in deze tijd met o.a. Maite Hontelé, artistiek leider van Music Meeting en Julia Vrenken, coördinator van de Kunstnacht

Natuurlijk zien we ook dit Cult-Uur een aantal vaste elementen terug. In de ‘me-nuutjes’ krijgen culturele collega’s precies één minuut om iets te delen, zichzelf voor te stellen of een oproep te plaatsen. DJ Odin zorgt wederom voor fijne muziekjes en Maikel Verkoelen komt met Studio MIK het Cult-Uur vastleggen op onze bierviltjes. Na afloop kletsen we nog graag even met jullie na in onze digitale BYOD-Bar. Zet je drankje dus alvast koud, want het Cult-Uur inspireert, amuseert en hydrateert. Ben jij er bij?

Voor wie

Alle professionals uit de wereld van kunst en cultuur die willen weten hoe het er op het gebied van cultuur voor staat in Nijmegen.

Praktisch

Datum: 20 mei om 16:00u
Livestream: gratis via onze homepage
After-borrel: via deze link kom je in onze digitale BYOD-Bar die altijd open is!

Vorige Cult-Uren  

Bekijk onze vorige Cult-Uren terug:
Cult-Uur #4
Cult-Uur #3
Cult-Uur #2
Cult-Uur #1: Lees het verslag of de verbale notulen van Cees de Beer. 

Foto: Elske Nissen