Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Andere Organisatoren

Cultuur Netwerk Nijmegen
Cultuur Netwerk Nijmegen

Datum

31 mrt 2022
Verlopen!

Tijd

16:00 - 17:30

Het Cult-Uur Plus met Lucas de Man

Het Cult-Uur Plus is een speciale editie van Het Cult-Uur: we hebben een gast ‘van buiten’. Lucas de Man – theatermaker, presentator en conceptontwikkelaar –  neemt ons mee in zijn visie op de rol van kunst en cultuur in onze maatschappij en hoe we deze rol in de toekomst het beste kunnen vervullen. Hierover gaan we in gesprek met het Nijmeegse veld.

Programma

Het Cult-Uur Plus is de jaarbijeenkomst van Cultuur Netwerk Nijmegen (CNN) in een ander jasje. Deze keer gaan we met Lucas de Man op reis door de innovaties in de huidige en heel nabije maakbare wereld. Welke technologieën, wetenschappelijke doorbraken, toepassingen en visies zijn er nu al en komen eraan? Welke impact hebben die op de mens? En vooral: wat is onze rol als kunst- en cultuursector hierin? Volgens Lucas is onze rol essentieel, mits we de verantwoordelijkheid ook op ons willen nemen. Dit programma zet je aan tot reflectie op jouw rol als Nijmeegse cultuurprofessional en de betekenis van ons werkveld. Laat je motiveren, inspireren en ga in gesprek. En wie weet, ligt het ideaalbeeld dichterbij dan je denkt en kunnen we onze idealen omzetten in daden. 

Voor wie?

Iedereen die werkt in de culturele sector van Nijmegen.

Praktische informatie 

Datum & tijdstip: 31 maart | 16:00 – 17:30 + borrel
Locatie: Museum Het Valkhof
Kosten: gratis, aanmelden is verplicht

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben of aanvullende info willen neem dan contact op met Angela via angela@cultuuracademy.nl of 06-28422051.

Door je aan te melden voor een van onze programma’s ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.