Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Andere Organisatoren

Schakel025
Schakel025

Datum

19 nov 2021
Verlopen!

Tijd

09:30 - 13:00

Kosten

€225.00

Het ‘hoe’ van Diversiteit & Inclusie

Werken aan diversiteit & inclusie in je organisatie valt soms niet mee. Er zijn veel aspecten om aan te denken: gedrag, houding, organisatiecultuur, commitment, beleid en strategie. De wil is er vaak wel, maar hoe implementeer je diversiteit en inclusie nu écht in je organisatie? 

Programma

In drie bijeenkomsten ga je onder professionele begeleiding van Domenica Ghidei Biidu aan de slag met vraagstukken uit de praktijk, waarbij de trainer haar ruime kennis en ervaring deelt. Aan de hand van casussen uit je eigen praktijk en die van collega’s uit het werkveld leer je wat nodig is om de volgende stappen zetten in het meer divers en inclusief maken van je organisatie op het gebied van personeel, programma, publiek en partners. 

Hoe zorg je bijvoorbeeld voor eigenaarschap en inbedding van D&I in de organisatie? Waaraan geef je prioriteit? Wie betrek je erbij? Wat kan je helpen? Waar loop je tegenaan? In de groep wordt een keuze gemaakt waar jullie op gaan inzoomen.

Voor wie?

Voor iedereen die bezig is met het implementeren van doelstellingen op het gebied van diversiteit en inclusie in een organisatie en daar wel wat hulp bij kan gebruiken. 

Praktische informatie 

Data & tijdstip: 19 nov, 17 dec & 14 jan | 9:30-13:00u
Kosten: €225,00 excl. BTW
Deze training is digitaal
Door je aan te melden voor een van onze programma’s ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben of aanvullende info willen neem dan contact op met Angela via angela@cultuuracademy.nl of 06-28422051.

Over Domenica Ghidei Biidu

Domenica Ghidei Biidu is mensenrechtenjurist, onafhankelijk strategisch adviseur en (team) coach op het gebied van gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit. Daarnaast heeft zij ruime ervaring als trainer, consultant, trajectbegeleider en keynote spreker op het vlak van transcultureel en inclusief leiderschap; Diversiteitsmanagement; Gelijke behandeling en antidiscriminatie. 12 jaar lang was zij lid van het College voor de Rechten van de Mens en de rechtsvoorganger de Commissie Gelijke Behandeling. Zij is namens Nederland lid van de Europese Commissie tegen Racisme en Intolerantie (ECRI), waar zij op dit moment tevens vicevoorzitter is.

Foto: Joost Klapmuts

Uitverkocht!