Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Datum

03 feb 2022

Tijd

15:00 - 16:00

Vragen(v)uurtje met Alien Stieger

Over Alien

Ik ben Alien Stieger en mijn passie ligt in de kunst en cultuur. Sinds 2019 ben ik eigenaar van mijn bedrijf Culture Support. Ik sta graag midden in het veld en ondersteun ik in de alledaagse bedrijfsvoering van instellingen. Ik volgde de opleiding Algemene Cultuurwetenschappen en aanvullend de master Kunst en Cultuurwetenschappen met de specialisatie Kunstbeleid en Kunstbedrijf in Nijmegen. Hierna deed ik ervaring op als productioneel ondersteuner, assistent ontwikkelaar, officemanager, medewerker educatie, medewerker marketing, floormanager en fondsenwerver. Daarnaast ben ik in mij vrije tijd bestuurslid bij de Nijmeegse Federatie van Muziekverenigingen.

Je kunt mij vragen stellen over het opstarten van een zzp-praktijk, het vinden van je weg in de culturele sector, maken van projectplannen, opstellen van begrotingen en mijn werk voor o.a. de Cultuur Academy en Schakel025.

Afspraak maken

Stuur een mail naar info@cultuuracademy.nl met daarin de naam van degene met wie je graag een Vragen(v)uurtje wil aanvragen. Wij brengen jullie met elkaar in contact en vervolgens stemmen jullie samen af welk moment en locatie hiervoor het beste uitkomt.

Foto: Roy Soetekouw

Urenschema

15:00 - 16:00

Inschrijven

Vragen(v)uurtje Alien Stieger

1 Ticket geselecteerd.

Beschikbaar Tickets: 1

Inschrijven voor dit programma / Vragen(v)uurtje is niet meer mogelijk. Probeer eventueel een ander tijdstip of andere datum.