Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Datum

01 okt 2021

Tijd

16:00 - 17:00

Vragen(v)uurtje met Eva Middelhoff

Over Eva

Sinds 2017 mag ik de eervolle functie van directeur-bestuurder van deze prachtige Nijmeegse podia vervullen. Met een sterk team zorgen we ervoor dat verhalen – in de breedste zin van het woord- worden vertoond, verteld, gespeeld voor een zo’n groot mogelijk publiek. De verhalen op onze podia dragen bij aan reflectie, ontspanning, geven richting, bieden verdieping en zijn zuurstof voor een levendige en bruisende stad.
Mijn motivatie om in de culturele sector te werken: mensen gelukkig maken. Hoe fijn is het als je een mooi concert hebt bijgewoond, dansvoorstelling of theaterstuk?! En dat ook kinderen daar mee in aanraking komen.
Leuk om in gesprek te gaan met collega’s uit de sector! De Cultuur Academy biedt daarvoor een mooi platform. Dus wie in kader van Vragen(v)uurtje contact wil opnemen: welkom..

Mijn achtergrond: Ik heb Kunstbeleid & Management (Culturele studies) en Bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ik heb werkervaring bij o.a. podia, theatergezelschap, kunstfonds en festival.

Locatie en tijdstip

Eva is meestal beschikbaar op vrijdagmiddag om 16:00u. Tijd en datum zijn onder voorbehoud.
Locatie bij de Stadsschouwburg. Als live niet kan/mag, dan videobellen.

Urenschema

16:00 - 17:00
Vrijdag om 16:00u

Inschrijven

Vragen(v)uurtje Eva Middelhoff

1 Ticket geselecteerd.

Beschikbaar Tickets: 1

Inschrijven voor dit programma / Vragen(v)uurtje is niet meer mogelijk. Probeer eventueel een ander tijdstip of andere datum.