Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Datum

01 feb 2022

Tijd

14:00 - 15:00

Vragen(v)uurtje met Kim Uittenhout

Over Kim

Na de studies Kunstgeschiedenis en Algemene Cultuurwetenschappen werkervaring opgedaan in de theaterwereld als productieleider, in de beeldende kunst als curator en in de organisatie bij verschillende culturele festivals. Tien jaar geleden de Nijmeegse Kunstnacht opgezet en daar, als ook door de organisatie van de projecten bij Expo Bart, een groot netwerk opgebouwd binnen het culturele veld van Nijmegen en omstreken.

Hou ervan om uiteenlopende kunstenaars, partijen, disciplines, doelgroepen en publiek samen te brengen en er voor te zorgen dat er mooie dingen kunnen ontstaan en gezien kunnen worden. Mocht jij die drive ook voelen en ik kan je daarmee een stukje op weg helpen dan klets ik graag een keer met je!

Afspraak maken

Stuur een mail naar info@cultuuracademy.nl met daarin de naam van degene met wie je graag een Vragen(v)uurtje wil aanvragen. Wij brengen jullie met elkaar in contact en vervolgens stemmen jullie samen af welk moment en locatie hiervoor het beste uitkomt.

Urenschema

14:00 - 15:00
Elke eerste dinsdag van de maand

Inschrijven

Vragen(v)uurtje Kim Uittenhout

1 Ticket geselecteerd.

Beschikbaar Tickets: 1

Inschrijven voor dit programma / Vragen(v)uurtje is niet meer mogelijk. Probeer eventueel een ander tijdstip of andere datum.