Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Datum

27 sep 2021

Tijd

12:00 - 13:00

Vragen(v)uurtje met Lille Witsen Elias

Over Lille

Ruim 25 jaar ben ik werkzaam in de culturele sector, internationaal, nationaal en de laatste jaren ook in Nijmegen. Hoe mooi is het om alle kennis die ik heb opgedaan, weer verder te brengen in mijn huidige zzp werkzaamheden praktijk, waaronder bij de Cultuur Academy. Mijn zwaartepunt ligt bij het landelijk en gemeentelijk cultuurbeleid, maar ik blijf ook een praktijk mens: alles wat bedacht wordt, moet in de praktijk de juiste uitwerking hebben en anders: terug naar de tekentafel.

Tijdens mijn Master Management en Innovatie aan de HAN heb ik veel geleerd over verandermanagement en leiderschap (of dat nu persoonlijk leiderschap is of in de rol van leider van een team of organisatie). Als mens ben ik een brede denker en optimistisch van aard: ik zie (bijna) altijd een wenkend perspectief. Dit heeft mij gemaakt waar ik nu sta: een werkverleden bij verschillende (inter)nationale organisaties en sinds 2019 eigen zzp-praktijk met boeiende opdrachten!

Locatie en tijdstip

Lille is beschikbaar op de laatste maandag en dinsdag van de maand rond lunchtijd
Locatie in overleg of tijdens een wandeling. Mocht het in coronatijd niet live kunnen, dan via een videocall.

Urenschema

12:00 - 13:00
Elke laatste maandag & dinsdag van de maand

Inschrijven

Vragen(v)uurtje Lille Witsen Elias

1 Ticket geselecteerd.

Beschikbaar Tickets: 1

Inschrijven voor dit programma / Vragen(v)uurtje is niet meer mogelijk. Probeer eventueel een ander tijdstip of andere datum.