Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Datum

07 feb 2022

Tijd

15:00 - 16:00

Vragen(v)uurtje met Pien Houthoff

Over Pien

Pien Houthoff is directeur-bestuurder van LUX, het grootste arthouse van Europa, het huis voor de artistieke film, vlakkevloer theater, muziek, dans, debat en educatie. Een podium voor programmering en productie, voor het artistieke aanbod. LUX heeft als missie om mensen in beweging te brengen, te inspireren, tot denken te zetten, anders te laten kijken. Zij was voorafgaand aan deze functie programma manager en hoofd van de afdeling film van deze organisatie. Zij is (mede) oprichter van verschillende initiatieven, zoals de filmfestivals Go Short en InScience en de hubs voor film- en beeldeducatie. Voordat zij bij LUX werkte was zij programmeur bij het Nederlands Film Festival in Utrecht.

Afspraak maken

Stuur een mail naar info@cultuuracademy.nl met daarin de naam van degene met wie je graag een Vragen(v)uurtje wil aanvragen. Wij brengen jullie met elkaar in contact en vervolgens stemmen jullie samen af welk moment en locatie hiervoor het beste uitkomt.

Urenschema

15:00 - 16:00
Elke eerste maandag van de maand

Inschrijven

Vragen(v)uurtje Pien Houthoff

1 Ticket geselecteerd.

Beschikbaar Tickets: 1

Inschrijven voor dit programma / Vragen(v)uurtje is niet meer mogelijk. Probeer eventueel een ander tijdstip of andere datum.