Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Datum

21 sep 2021

Tijd

15:00 - 16:00

Vragen(v)uurtje met Robbie van Reen

Over Robbie

In 2001 begonnen als vrijwilliger bij de lichtploeg van Doornroosje en sinds 2010 ben ik coördinator lichttechniek. Ik geef leiding aan een gemengde ploeg mensen: freelancers, payrollers, vrijwilligers en meestal een stagiair. Ik ben verantwoordelijk voor alle licht, rigging, video en sinds kort ook streaming binnen Doornroosje. Ik heb een grote liefde voor dance, wat je terug schijnt te zien in mijn belichten 🙂 Maar ik vermaak me ook prima op een avondje metal punk.

Naast mijn werk in Doornroosje ben ik vrijwilliger bij de lichtploeg van Merleyn, backliner op de grotere dance festivals en technisch producent bij De Kaaij. Dat laatste doe ik inmiddels al 9 jaar.

Er zijn maar weinig dagen dat ik mijn werk in Doornroosje als werk zie. En als je het leuk vindt, geef ik je graag een inkijkje.

Locatie en tijdstip

Robbie is flexibel beschikbaar, reserveer hieronder een tijdsblok en stem samen af welk moment voor jullie het beste uitkomt.
Locatie wordt in overleg bepaald.

Urenschema

15:00 - 16:00

Inschrijven

Vragen(v)uurtje Robbie van Reen

1 Ticket geselecteerd.

Beschikbaar Tickets: 1

Inschrijven voor dit programma / Vragen(v)uurtje is niet meer mogelijk. Probeer eventueel een ander tijdstip of andere datum.