Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Datum

01 feb 2022

Tijd

16:00 - 17:00

Vragen(v)uurtje met Stoffel Spierings

Over Stoffel

Tijdens de studie rechten ben ik in 2007 achter de bar begonnen bij Doornroosje. Nu veertien jaar later, na enkele omzwervingen in de culturele sector en de meestertitel op zak, werk ik daar als zakelijk adjunct-directeur. Als zodanig ben ik verantwoordelijk voor bedrijfsorganisatorische exploitatie van de accommodaties (Doornroosje, Merleyn, Openluchttheater de Goffert), de horeca en verhuur.

Daarnaast, vanuit deze functie, zakelijk leider bij het Valkhof Festival, Bevrijdingsfestival, Oranjepop en Het Nest. Kortom, een dynamische werkomgeving met eensgezind team en waar je ‘en passant’ nieuwe muziek ontdekt.

In mijn vrije tijd ontdek ik graag hardlopend of fietsend de buitenwereld, of steek ik de handen uit de mouwen om iets te bouwen.

Afspraak maken

Stuur een mail naar info@cultuuracademy.nl met daarin de naam van degene met wie je graag een Vragen(v)uurtje wil aanvragen. Wij brengen jullie met elkaar in contact en vervolgens stemmen jullie samen af welk moment en locatie hiervoor het beste uitkomt.

Urenschema

16:00 - 17:00
Dinsdag om 16:00-17:00

Inschrijven

Vragen(v)uurtje Stoffel Spierings

1 Ticket geselecteerd.

Beschikbaar Tickets: 1

Inschrijven voor dit programma / Vragen(v)uurtje is niet meer mogelijk. Probeer eventueel een ander tijdstip of andere datum.