Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Datum

01 okt 2021

Tijd

10:00 - 11:00

Vragen(v)uurtje met Toine Tax

Over Toine

Ik ben 60 jaar en kom uit Bergen op Zoom. Ik woon al sinds 1978 in Nijmegen en heb al bijna 40 jaar een relatie met Monique. We hebben twee kinderen (Simone en Sander) en een ruwharige Takshond / tackel Pixie.

Van huis uit ben ik (gepromoveerd) natuurkundige. Tot mijn 35e heb ik als wetenschapper gewerkt, en vanaf mijn 32e ook als (wetenschappelijk) directeur. Een kleine stap naar het directeurschap van Doornroosje – per 1 februari 2021 werk ik daar inmiddels 20 jaar…

Voetbal is een levenslange hobby – doen en ondergaan; Tottenham Hotspur en het Mexicaanse elftal zijn mijn grote favorieten. Naarmate mijn leeftijd vorderde zijn Londen (ik geef rondleidingen), reggae muziek, lezen en wandelen steeds belangrijker geworden.

Ik kwam als buitenstaander de popsector binnen, en zeker in mijn eerste jaren stond overal in Nederland de deur open om kennis te delen. Nog altijd voel ik me in een ‘warm bad’. Ik heb me toen voorgenomen dat ook ik mijn vergaarde kennis te allen tijde zou moeten willen doorgeven. Dat doe ik al jaren, en vandaar natuurlijk ook nu binnen de Cultuur Academy.

Locatie en tijdstip

Toine is iedere eerste vrijdag van de maand beschikbaar tussen 9:00 en 12:00u.
Locatie bepalen we in overleg. Wanneer live niet kan/mag, dan kunnen we videobellen.

Urenschema

10:00 - 11:00
Elke eerste vrijdag van de maand

Inschrijven

Vragen(v)uurtje Toine Tax

1 Ticket geselecteerd.

Beschikbaar Tickets: 1

Inschrijven voor dit programma / Vragen(v)uurtje is niet meer mogelijk. Probeer eventueel een ander tijdstip of andere datum.