Datum

nov 12 2020

Tijd

10:00 - 12:30

Kosten

€95.00

Intervisie diversiteit en inclusie

Werken aan diversiteit & inclusie in je organisatie valt soms niet mee. Er zijn veel aspecten om aan te denken: gedrag, houding, organisatiecultuur, commitment, beleid, en strategie. De wil is er vaak wel, maar hoe implementeer je diversiteit en inclusie nu écht in je organisatie? We kunnen ons voorstellen dat je wel eens vastloopt en dat het kan helpen daar met anderen over te sparren. Herken je je hierin? Dan is D&I intervisie wellicht iets voor jou.

Korte beschrijving 

In een kleine groep ga je onder professionele begeleiding van Mavis Carrilho en Domenica Ghidei Biidu aan de slag met vraagstukken uit de eigen praktijk. Hoe pakken anderen het aan? En hoe kun je elkaar verder helpen? D&I Intervisie zal starten met 3 bijeenkomsten van 3 uur om daarna een eventueel vervolg vorm te geven.

Voor wie? 

Voor iedereen die zich bezig houdt met diversiteit en inclusie in een organisatie en daarover wil sparren, struikelblokken wil bespreken en ideeën met anderen uit de culturele sector wil delen.

Over Mavis Carrilho en Domenica Ghidei Biidu

Mavis Carrilho (1960) is een ondernemende organisatieadviseur en executive coach met ruime ervaring in de not-for-profit, overheid en profit-sector. Zij is gespecialiseerd in samenwerkingsvraagstukken en begeleidt managementteams in het effectief verbinden van ambitie, belangen en mensen, en realiseren van vernieuwing. Leiderschap, teamontwikkeling en diversiteit & inclusie zijn centrale thema’s in haar werk. Zij is de grondlegger van de Code Culturele Diversiteit en heeft eveneens bijgedragen aan de herziene Code Diversiteit en Inclusie. Zij is lid van de Raad van Toezicht van Theater Rotterdam, TivoliVredenburg, voorzitter van de Chocolonely Foundation en lid van de Adviesraad Amsterdam United.

Domenica Ghidei Biidu is mensenrechtenjurist, onafhankelijk strategisch adviseur en (team) coach op het gebied van gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit. Daarnaast heeft zij ruime ervaring als trainer, consultant, trajectbegeleider en keynote spreker op het vlak van transcultureel en inclusief leiderschap; Diversiteitsmanagement; Gelijke behandeling en antidiscriminatie. 12 jaar lang was zij lid van het College voor de Rechten van de Mens en de rechtsvoorganger de Commissie Gelijke Behandeling. Zij is namens Nederland lid van de Europese Commissie tegen Racisme en Intolerantie (ECRI), waar zij op dit moment tevens vicevoorzitter is.

Praktische informatie 

Intervisie D&I zal (in eerste instantie digitaal) starten met 3 bijeenkomsten om daarna een eventueel vervolg vorm te geven.
12 nov 10:00-12:30u, 14 jan 10:00-12:00u & 4 feb 10:00-12:00u

Aanmelden en meer informatie

Inschrijven kan via de website van Schakel025. Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar info@schakel025.in.

Foto header: Joost Klapmuts

Leave a Reply