Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Andere Organisatoren

Schakel025
Schakel025

Datum

10 dec 2020
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:30

Kosten

€95.00

Intervisie diversiteit en inclusie – Vol

Werken aan diversiteit & inclusie in je organisatie valt soms niet mee. Er zijn veel aspecten om aan te denken: gedrag, houding, organisatiecultuur, commitment, beleid, en strategie. De wil is er vaak wel, maar hoe implementeer je diversiteit en inclusie nu écht in je organisatie? We kunnen ons voorstellen dat je wel eens vastloopt en dat het kan helpen daar met anderen over te sparren. Herken je je hierin? Dan is D&I intervisie wellicht iets voor jou.

Korte beschrijving 

In een kleine groep ga je onder professionele begeleiding van Domenica Ghidei Biidu aan de slag met vraagstukken uit de eigen praktijk. Hoe pakken anderen het aan? En hoe kun je elkaar verder helpen? D&I Intervisie zal starten met 3 bijeenkomsten om daarna een eventueel vervolg vorm te geven.

Voor wie? 

Voor iedereen die zich bezig houdt met diversiteit en inclusie in een organisatie en daarover wil sparren, struikelblokken wil bespreken en ideeën met anderen uit de culturele sector wil delen.

Over Domenica Ghidei Biidu

Domenica Ghidei Biidu is mensenrechtenjurist, onafhankelijk strategisch adviseur en (team) coach op het gebied van gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit. Daarnaast heeft zij ruime ervaring als trainer, consultant, trajectbegeleider en keynote spreker op het vlak van transcultureel en inclusief leiderschap; Diversiteitsmanagement; Gelijke behandeling en antidiscriminatie. 12 jaar lang was zij lid van het College voor de Rechten van de Mens en de rechtsvoorganger de Commissie Gelijke Behandeling. Zij is namens Nederland lid van de Europese Commissie tegen Racisme en Intolerantie (ECRI), waar zij op dit moment tevens vicevoorzitter is.

Praktische informatie 

Intervisie D&I zal (in eerste instantie digitaal) starten met 3 bijeenkomsten om daarna een eventueel vervolg vorm te geven.
10 dec 14:00-16:30u, 14 jan 10:00-12:00u & 4 feb 10:00-12:00u

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden voor deze cursus is niet meer mogelijk. Heb je interesse om mee te doen laat dat dan weten via: info@schakel025.in. We zetten je dan op de wachtlijst en houden je op de hoogte als de cursus wordt herhaald.

Foto header: Joost Klapmuts

Leave a Reply