Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Andere Organisatoren

Schakel025
Schakel025

Datum

29 okt 2020
Verlopen!

Tijd

15:00 - 17:00

Kosten

€25.00

Kennissessie maak je impact zichtbaar (Vol)

Dat kunst en cultuur waardevol is, hoeven we jou niet te vertellen. Maar toch kan het goed zijn om de waarde van kunst en cultuur voor iedereen zichtbaar te maken. Hoe zorg je als maker, organisatie of instelling dat je zo veel mogelijk teweegbrengt bij je publiek? 

Korte beschrijving

Een impactmeting kan helpen bij het inzichtelijk maken van de waarde van kunst en cultuur. In deze digitale kennissessie neemt Lisan Beune je mee in de verschillende stappen van impact meten en daagt ze je uit er zelf mee aan de slag te gaan. Met een impactmeting krijg je inzicht in welke waarde je levert, wie je (potentiële) belanghebbenden zijn en wat het is dat jouw project of organisatie bestaansrecht geeft. Ze zegt hierover: “Eigenlijk gaat het bij impactmeting altijd om een combinatie van interne validatie (behalen we onze beoogde doelen?), externe verantwoording (wat is onze brede maatschappelijke impact en hoe tonen we ons bestaansrecht aan richting (potentiële) stakeholders?) en doorontwikkeling (wat zijn de ontwikkelkansen? Wie zijn onze potentiële stakeholders?).”

Voor wie

De kennissessie is voor iedereen die werkt in de culturele sector en meer grip wil krijgen op het meten van impact.

Praktische informatie

Kosten: €25,- pp (ex. btw)
Locatie: Deze kennissessie wordt digitaal gegeven via Zoom.
Datum: 29 oktober van 15:00-17:00u

Aanmelden en meer informatie

Deze kennissessie is vol, aanmelden is niet meer mogelijk. Heb je toch interesse? mail naar info@cultuuracademy.nl we houden je op de hoogte als de cursus wordt herhaald