Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Datum

04 nov 2020
Verlopen!

Tijd

09:00 - 13:00

Kosten

€400.00

L&L: Leiderschap en Leidinggeven – Vol

Het trainingsprogramma L&L biedt jou als leidinggevende in de culturele sector de handvatten om je team en organisatie professioneel aan te sturen. Samen met je ‘peers’ ga je aan de slag, blijf je dicht bij de praktijk en benut je elkaars sterke punten.

Korte beschrijving

L&L is een kort en intensief trainingsprogramma op maat, speciaal voor leidinggevenden bij culturele instellingen in Nijmegen en Arnhem. In drie dagdelen leer je samen met groepsgenoten hoe je je team of organisatie aanstuurt en inspireert én hoe je meer grip krijgt op je eigen leiderschap. In hoog tempo leer je van een ervaren trainer én van elkaar hoe je de aangereikte theorie in de praktijk kunt toepassen. Je krijgt ook nieuwe inzichten over jouw leiderschapsstijl. En we leggen de basis voor nieuwe contacten, dwarsverbanden en een opmaat naar (nieuwe) samenwerkingen.

Programma

Dagdeel 1: leidinggeven aan jezelf
Dagdeel 2: leidinggeven aan je team
Dagdeel 3: leidinggeven aan je organisatie

De training wordt gegeven aan een groep van 8 deelnemers. De groep beschikt over dezelfde kennis en ervaring, maar is divers genoeg om optimaal van elkaar te kunnen leren. De inhoud van de training is op maat: tijdens een intake kun je bij ons aangeven waar jij aan wilt werken. In de training is er ruimte voor theorie, reflectie en verdieping aan de hand van casussen uit jouw eigen werkpraktijk.

Voor wie

Deze training is voor (ervaren) leidinggevenden in de culturele sector in de omgeving van Arnhem en Nijmegen die zich persoonlijk en professioneel willen ontwikkelen. Als je meer wilt leren over hoe je mensen aanstuurt en inspireert om het beste uit zichzelf te halen, is deze training voor jou.

Praktische informatie

Kosten: € 400,- excl. BTW voor drie dagdelen.
Locatie: Nijmegen of Arnhem. We streven ernaar om op de werklocatie van de deelnemers de training te geven.
Dag en tijd: De trainingsdata zijn 4 november, 25 november en 16 december 2020. Alle trainingen vinden plaats van 09.00 – 13.00 uur.

Via Werktuig PPO is er in sommige gevallen een mogelijkheid om een bijdrage te ontvangen voor het financieren van de training Leiderschap en Leidinggeven. Lees meer over het Werktuig PPO.

Aanmelden en meer informatie

Deze training zit vol. Heb je interesse in de training mail dan naar info@cultuuracademy.nl dan informeren wij jou bij een herhaling van de training als allereerste. 

Heb je wel interesse maar wil je eerst nog wat meer weten, bel dan met Lille: (06 25 27 03 62) of Ilva (06 31 04 87 01).

Reacties van deelnemers

“Heel toegepast en helder, veel ruimte voor de casussen, mooie balans tussen theorie en praktijk. Het is prettig om andere culturele collega’s te ontmoeten en elkaar verder te helpen.” 

“Ik heb nu veel helderder wat mijn rol is als leidinggevende en welke situaties om welke stijl aan leiderschap vragen” 

“Fijn, persoonlijk, professioneel, veilige setting en goede sfeer. Veel inhoudelijke kennis en ervaring, fijne begeleiding van het groepsproces, concrete en doelgerichte opdrachten.”

 

Foto: Joost Klapmuts