Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Datum

10 jun 2020
Verlopen!

Tijd

09:00 - 13:00

Kosten

€150.00

L&L: Leiderschap en leidinggeven groep A – vol

Het trainingsprogramma L&L biedt jou als leidinggevende in de culturele sector de handvatten om je team en organisatie professioneel aan te sturen. Samen met je ‘peers’ ga je aan de slag, blijf je dicht bij de praktijk en benut je elkaars sterke punten.

Wat is L&L?
L&L is een kort en intensief trainingsprogramma op maat, speciaal voor leidinggevenden bij culturele instellingen in Nijmegen en Arnhem. In drie dagdelen leer je samen met groepsgenoten hoe je je team of organisatie aanstuurt en inspireert én hoe je meer grip krijgt op je eigen leiderschap.

Inhoud
Het programma op hoofdlijnen:

Dagdeel 1: leidinggeven aan jezelf
Dagdeel 2: leidinggeven aan je team
Dagdeel 3: leidinggeven aan je organisatie

De training wordt gegeven aan twee groepen van 6 tot 8 deelnemers. De groep heeft deels dezelfde ervaring en expertise, maar is divers genoeg om optimaal van elkaar te kunnen leren.

De inhoud van de training is op maat en wordt bepaald op basis van de samenstelling van de groep en de vragen en behoeftes. Die input halen we op tijdens een intakegesprek. In de training is er ruimte voor theorie, reflectie en verdieping aan de hand van casussen uit je eigen werkpraktijk.

Beoogd Resultaat
In drie dagdelen leer je samen met groepsgenoten hoe je je team of organisatie aanstuurt en inspireert én hoe je meer grip krijgt op je eigen leiderschap. In hoog tempo leer je van een ervaren trainer én van elkaar hoe je de aangereikte theorie in de praktijk kunt toepassen. Je krijgt ook nieuwe inzichten over jouw leiderschapsstijl. En we leggen de basis voor nieuwe contacten, dwarsverbanden en een opmaat naar (nieuwe) samenwerkingen.

Voor wie?
Deze training is voor leidinggevenden in de culturele sector in de omgeving van Arnhem en Nijmegen die zich persoonlijk en professioneel willen ontwikkelen. Als je meer wilt leren over hoe je mensen aanstuurt en inspireert om het beste uit zichzelf te halen, is deze training voor jou.

Wanneer, waar en kosten
Groep A: woe 22 april, woe 13 mei en woe 10 juni van 9.00- 13.00 uur
Groep B: di 19 mei, di 2 juni, ma 15 juni van 9.00 – 13.00 uur.

De cursus start in verband met het coronavirus digitaal. Zodra het weer mogelijk is elkaar te ontmoeten vinden de bijeenkomsten plaats in Nijmegen of Arnhem. We streven ernaar om op de werklocatie van de deelnemers de training te geven. Dit programma is een gesubsidieerde pilot en daardoor aantrekkelijk geprijsd: €150,- excl. BTW voor drie dagdelen.

Aanmelden en meer informatie
Groep A: deze groep zit vol.
Groep B: aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 24 april.

Nadat je je hebt ingeschreven, belt de trainer je voor een telefonische intake. Die intake vindt plaats vóór de eerste bijeenkomst.

Heb je wel interesse maar wil je eerst nog wat meer weten, bel of mail dan met Lille: lille@cultuuracademy.nl (06 25 27 03 62). Je kunt ook bellen met de coordinator van Schakel025, Esther (06 11 40 48 42).

Inschrijven

 

Deze pilot wordt mede mogelijk gemaakt door PlatformACCT

Leave a Reply