Skip to main content
Schakel025

Organisator

Schakel025

Andere Organisatoren

Cultuur Academy
Cultuur Academy

Datum

04 okt 2021
Verlopen!

Tijd

09:30 - 13:00

Kosten

€225.00

Meerjarige subsidies aanvragen – vol

In het voorjaar van 2022 is er weer de mogelijkheid om meerjarige subsidie aan te vragen bij Gemeente Arnhem en Gemeente Nijmegen. Ben jij van plan om aan te vragen? Deze training zorgt dat je goed beslagen ten ijs komt.

Programma

De training bestaat uit vijf dagen, waarin je de ochtend theorie krijgt en in de middag aan de slag kunt met het schrijven onder begeleiding van Marion Beltman:

Bijeenkomst 1: Je meerwaarde
Wat is je artistieke visie, hoe omschrijf je je missie en wat is je positie in het veld? De eerste dag werken we aan de kernwaarden de positionering van je organisatie. 

Bijeenkomst 2: Ins & Outs Meerjarenplan
Wat zijn je langetermijndoelen? In deze bijeenkomst belichten we je meerjarenplan en wordt toegewerkt naar een activiteitenplan. 

Bijeenkomst 3: Marketing
Deze dag ontwikkel je een marketingplan dat afgestemd is op de eigen specifieke publieksgroepen en daarbij gaan we verder dan de bekende 5 P’s. 

Bijeenkomst 4: De aanvraag
Op basis van je eerder opgestelde materiaal, vul je het aangereikte projectplan. 

Bijeenkomst 5: De begroting
Hoe stel je een goede meerjarenbegroting op? En waar moet je dekkingsplan aan voldoen? Welke mogelijkheden naast subsidie kun je aanboren? 

Na afloop van deze cursus ben je klaar om een sterke meerjarige aanvraag te doen. 

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die van plan is om in 2022 meerjarige subsidie aan te vragen. Wil je graag meer weten over fondsenwerving maar ben je nog niet toe aan meerjarig aanvragen? Dit najaar bieden we ook een basiscursus fondsenwerving aan.

Praktische informatie 

Data & tijdstip: 4 & 18 okt + 1, 15 & 29 nov | 9:30-13:00u
Kosten: €225,00 excl. BTW
Locatie: Driekoningenstraat 16 in Arnhem
Je kunt met maximaal twee personen per initiatief deelnemen. 

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden voor deze training is niet meer mogelijk.
Mocht je nog vragen hebben of aanvullende info willen neem dan contact op met Schakel025 via via info@schakel025.in of 06-11404842

Praat met de adviescommissies

In september organiseren we ook bijeenkomsten met de adviescommissies cultuur van Arnhem en Nijmegen. Leer hoe de leden van de adviescommissies kijken naar de criteria van de meerjarensubsidie en doe er je voordeel mee bij je aanvraag.

Foto: Lisa Maatjens