Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Datum

02 okt 2020
Verlopen!

Tijd

09:00 - 13:00

Kosten

€150.00

On TOPiC: training voor young professionals – Vol

Het Talent Ontwikkelingsprogramma in Cultuur (On TOPiC) is een training van 3 dagdelen voor young professionals die zich op persoonlijk, zakelijk en organisatorisch vlak verder willen ontwikkelen in de culturele sector.

Korte beschrijving 

On TOPiC is een korte intensieve training van drie dagdelen speciaal voor young professionals in de culturele sector. Bij On TOPiC ga je met vakgenoten en een ervaren trainer aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Je leert hoe jij van waarde kunt zijn in jouw vakgebied en krijgt nieuwe inzichten en bruikbare handvatten om met die inzichten aan de slag te gaan. Hoe voeg je waarde toe in de sector? Op welke manier communiceer je effectief met je samenwerkingspartners? Hoe maak je keuzes, geef je leiding aan jezelf? Hoe ga je om met belemmeringen? Bij On TOPiC krijg je antwoord op die vragen. Wil jij een wezenlijke en waardevolle stap maken en jezelf ontwikkelen in de culturele sector?  Dan is deze training iets voor jou!

Programma

In kleine groepen van zo’n 12 deelnemers ga je onder begeleiding van een ervaren trainer aan de slag. De focus van het programma ligt op het ontdekken en gebruiken van de kwaliteiten die passen bij jouw persoonlijkheid. Je ontdekt welke stijl jou het meest eigen is en hoe je de stijl van andere kan ontdekken én hierop in kunt spelen. Vervolgens vertalen we deze stijlen naar jouw toekomst. Wat voor functie past bij jou? Waar wordt jij blij van? En welke stappen ga je zetten om op die plek te komen?  Er is ruimte voor reflectie, verbinding, uitproberen, lol en diepte. En we houden het lekker concreet.

Voor wie?

Voor alle mensen (zzp of in loondienst) die nog aan het begin van hun loopbaan staan en een paar jaar werkervaring in de sector hebben. Denk aan rollen als projectmedewerker, marketeer, producent of programmamaker in Arnhem of Nijmegen.

Praktische informatie 

Kosten: € 150 excl. BTW voor drie dagdelen.
Locatie: De bijeenkomsten vinden plaats in Arnhem of Nijmegen. We streven ernaar om op de werklocatie van de deelnemers de training te geven.
Dag en tijd: 11 september, 2 oktober en 30 oktober van 09.00 tot 13.00 u.

Aanmelden en meer informatie 

De training On TOPiC zit vol. Heb je interesse om deel te nemen? Geef dit door via info@cultuuracademy.nl, bij voldoende interesse wordt de training in de toekomst herhaald. Heb je wel interesse maar wil je eerst nog wat meer weten, bel dan met Lille: (06 25 27 03 62) of Ilva (06 31 04 87 01).

Reacties van deelnemers

“De training On TOPiC heeft me heel veel inzicht gegeven in mijzelf en welke richting ik op zou kunnen in mijn werk” 

“Een leerzame en uitdagende training die zorgde voor ontwikkeling en stof tot nadenken tussen de bijeenkomsten door.” 

“Zet je goed aan het denken over jezelf en je carrière” 

 

Foto: Joost Klapmuts