Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Datum

05 jun 2020
Verlopen!

Tijd

09:00 - 13:00

Kosten

€50.00

On TOPiC: Training voor young professionals – Vol

Het Talent Ontwikkelingsprogramma in Cultuur (On TOPiC) is een training van 3 dagdelen voor young professionals die zich op persoonlijk, zakelijk en organisatorisch vlak verder willen ontwikkelen.

Wat is On TOPiC?

On TOPiC is een korte intensieve training van drie dagdelen speciaal voor young professionals in de culturele sector. Hoe voeg je waarde toe in de sector? Op welke manier communiceer je effectief met je samenwerkingspartners? Hoe maak je keuzes, geef je leiding aan jezelf? Hoe ga je om met belemmeringen? Bij On TOPiC krijg je antwoord op die vragen.

Inhoud

In kleine groepen van 6 tot 8 deelnemers ga je onder begeleiding van een ervaren trainer met elkaar aan de slag. De inhoud is helemaal afgestemd op jouw vragen en behoeften, zolang deze maar te maken hebben met de ontwikkeling van jouw talenten als professional in de culturele sector. Jij brengt dus de inhoud; wij zorgen voor de vorm.

Om erachter te komen waar deze vragen en behoeftes liggen vindt er na aanmelding een telefonische intake plaats. Een ervaren trainer zal jouw wensen en die van je vakgenoten vervolgens vormgeven in een interactief programma. Er is ruimte voor reflectie, verbinding, uitproberen, lol en diepte. En we houden het lekker concreet.

Resultaat

Bij On TOPiC ga je met vakgenoten en een ervaren trainer aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Je leert hoe jij van waarde kunt zijn in jouw vakgebied en krijgt nieuwe inzichten en bruikbare handvatten om met die inzichten aan de slag te gaan. Of je leert over… waar jij maar behoefte aan hebt om over te leren en om je verder in te ontwikkelen met vakgenoten.

Voor wie?

Voor alle mensen (zzp of in loondienst) die nog aan het begin van hun loopbaan staan en een paar jaar werkervaring in de sector hebben. Denk aan rollen als projectmedewerker, marketeer, producent of programmamaker in Arnhem of Nijmegen.

Wanneer, waar en kosten 

Vrijdag 17 april, 15 mei en 5 juni van 09.00 tot 13.00 u.
De cursus start in verband met het coronavirus digitaal. Zodra het weer mogelijk is elkaar te ontmoeten vinden de bijeenkomsten plaats in de Smeltkroes (Honigfabriek), Waalbanddijk 16, Nijmegen.
Dit programma is een gesubsidieerde pilot en daardoor aantrekkelijk geprijsd: € 50,- excl. BTW voor drie dagdelen

Aanmelden en meer informatie 

De cursus in het voorjaar van 2020 zit vol. Mogelijk wordt deze cursus in het najaar nog een keer gegeven, interesse? Stuur een mailtje naar info@cultuuracademy.nl.

Heb je wel interesse maar wil je eerst nog wat meer weten, bel of mail dan met Lille: lille@cultuuracademy.nl (06 25 27 03 62) of Angela: angela@cultuuracademy.nl (06 28 42 20 51). Je kunt ook bellen met de coordinator van Schakel025, Esther (06 11 40 48 42).

Deze pilot wordt mede mogelijk gemaakt door PlatformACCT