Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Andere Organisatoren

Schakel025
Schakel025

Datum

10 sep 2021
Verlopen!

Tijd

16:00 - 17:30

Kosten

Gratis

Praat met de adviescommissie Groei.

Overweeg jij een aanvraag bij de gemeente Nijmegen en ben je benieuwd hoe de adviescommissie deze aanvraag beoordeelt? In deze bijeenkomst kun je in gesprek gaan met de commissie en ze al je vragen stellen.

Programma

Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met een aantal leden van de adviescommissie Groei. die de meerjarenaanvragen beoordelen in Nijmegen. De commissieleden lichten toe hoe zij te werk gaan en hoe ze kijken naar het meerjarenplan en de begroting. De exacte criteria voor de volgende aanvraagronde zijn nog niet vastgesteld ten tijde van deze bijeenkomst, daarop kunnen de commissieleden nog niet vooruitlopen.

Na deze bijeenkomst heb je inzicht in waar de commissieleden op letten bij het beoordelen van een aanvraag. Op die manier krijg je extra handvatten voor je aanvraag voor de regeling Meerjarige Culturele Programma’s met als deadline 1 maart 2022.

Voor wie?

Iedereen die van plan is om een meerjaren aanvraag te doen bij gemeente Nijmegen en meer wil weten over hoe er wordt beoordeeld.

N.B.: de bijeenkomst is niet voor het bespreken van individuele plannen of aanvragen!

Praktische informatie 

Datum & tijdstip: 10 september | 16:00-17.30u
Kosten: gratis
Locatie: Smeltkroes Nijmegen

P.S. Op 17 september organiseren we ook een bijeenkomst met de adviescommissie in Arnhem.

Meer informatie

Mocht je nog  vragen hebben of aanvullende info willen neem dan contact op met de Cultuur Academy via info@cultuuracademy.nl 

Foto: Joost Klapmuts