Skip to main content

Datum

09 dec 2022

Tijd

14:00 - 16:00

Kosten

Gratis

Subsidiespreekuur, focus: Fonds Cultuurparticipatie

Elke maand, op vrijdagmiddag, nodigen we een fonds of subsidiënt uit waarmee je in gesprek kunt gaan. Alle vragen over subsidiëring van jouw project kun je stellen. We denken met je mee over of je project wel of niet past bij het fonds dat te gast is, en over welke andere mogelijkheden er zijn voor de financiering van je project.

Programma

Voor het laatste subsidiespreekuur van dit jaar ontvangen we het Fonds Cultuurparticipatie. Het Fonds voor Cultuurparticipatie stimuleert het meedoen aan cultuur. Ze geven subsidie aan culturele initiatieven in het hele land: op school en in de vrije tijd, dwars door alle disciplines heen. Zo draagt het fonds bij aan gelijke kansen voor verschillende cultuurmakers, vormen van cultuur, manieren van maken en samenwerken. Zodat iedereen zich welkom voelt om mee te maken en te doen.

Tijdens het subsidiespreekuur maken consulenten je graag wegwijs in de vele regelingen en deadlines die het Fonds Cultuurparticipatie kent. Ze kijken met je mee welk potje het beste bij jouw project past én geven adviezen over het schrijven van een goede aanvraag.

Voor wie

Voor iedereen die in regio 025 (Arnhem/Nijmegen en omliggende gemeenten) woont of werkt en een cultureel-maatschappelijk project wel realiseren.

Praktische informatie

Datum: 9 december
Tijd: 14:00 – 16:00 (Dit spreekuur is een inloopspreekuur: je komt langs wanneer je kunt en bent op volgorde van binnenkomst aan de beurt.)
Locatie: De Transformatie-Plaats (Van Oldenbarneveldtstraat 94-15, Arnhem)
Kosten: gratis (aanmelden verplicht)
Aanmelden: via de website van Schakel025
Het subsidiespreekuur vindt een keer per maand plaats, afwisselend in Arnhem en Nijmegen. De volgende data zijn 20 januari, 17 februari en 10 maart.

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op via info@schakel025.in.

Door je aan te melden voor een van onze programma’s ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Foto: ©Elske Nissen