Skip to main content

Datum

11 nov 2022
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Kosten

Gratis

Subsidiespreekuur, focus: Nederlands Filmfonds x Go Short

Elke maand, op vrijdagmiddag, nodigen we een fonds of subsidiënt uit waarmee je in gesprek kunt gaan. Alle vragen over subsidiëring van jouw project kun je stellen. We denken met je mee over of je project wel of niet past bij het fonds dat te gast is, en over welke andere mogelijkheden er zijn voor de financiering van je project.

Programma: Nederlands Filmfonds x Go Short

In november ontvangen we, in samenwerking met Go Short International Film Festival, het Nederlands Filmfonds. Consulenten Absaline Hehakaya (Projectmanager Selective Funding met als specialisatie Talentontwikkeling) en Jolijn van Rees (projectbegeleider Selective Funding met als specialisatie Korte Animatie en Korte Film) maken je graag wegwijs in de vele regelingen en deadlines van het Filmfonds. Ze kijken met je mee welk potje het beste bij jouw filmplan past én geven adviezen over het schrijven van een goede aanvraag. Ook is Kirsten Ruber (directeur Go Short) aanwezig om je te adviseren over het financieren, maken en distribueren van korte films, van onze regio Arnhem-Nijmegen tot internationaal. Kortom: dé kans voor filmmakers uit onze regio om een volgende stap te zetten met hun plan!

Voor wie

Voor iedereen die in regio 025 (Arnhem/NIjmegen en omliggende gemeenten) woont of werkt.

Praktische informatie

Datum: 11 november
Tijd: 14:00 – 16:00
Locatie: Festivalhuis (Mariënburg 75, Nijmegen)
Kosten: gratis (aanmelden verplicht)
Aanmelden: via de website van Schakel025
Dit spreekuur is een inloopspreekuur: je komt langs wanneer je kunt en bent op volgorde van binnenkomst aan de beurt.
Het subsidiespreekuur vindt een keer per maand plaats, afwisselend in Arnhem en Nijmegen. De volgende datum is 9 december.

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op via info@schakel025.in.

Door je aan te melden voor een van onze programma’s ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Foto: ©Elske Nissen