Skip to main content

Datum

14 okt 2022
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Kosten

Gratis

Subsidiespreekuur, focus: Cultuurloket DigitALL

Elke maand, op vrijdagmiddag, nodigen we een fonds of subsidiënt uit waarmee je in gesprek kunt gaan. Alle vragen over subsidiëring van jouw project kun je stellen. We denken met je mee over of je project wel of niet past bij het fonds dat te gast is, en over welke andere mogelijkheden er zijn voor de financiering van je project.

Programma

Cultuurloket DigitALL is een nieuw loket voor culturele instellingen die hun publieksaanbod of contact met het publiek willen versterken door inzet van digitale technologie. Tijdens de coronacrisis hebben we ervaren dat online cultuuraanbod en online communicatie veel te bieden hebben: niet als vervanging van live/fysiek en offline, maar als blijvende aanvulling. Cultuurloket DigitALL helpt culturele instellingen om de kansen die digitale technologie biedt, te blijven verzilveren. Om door te ontwikkelen wat de afgelopen jaren is ontdekt en ontwikkeld. En met name: om het publiek een geweldige ervaring te bieden, om nieuw en meer divers publiek te kunnen bereiken en om het contact met het publiek te versterken.

Tijdens dit spreekuur zal een consulent van Cultuurloket DigitALL vertellen over de kansen die liggen in digitaal aanbod en online communicatie, hoe je dit praktisch aan kunt pakken en welke hulp zij hierbij kunnen bieden. Ook kun je antwoord krijgen op specifieke vragen vanuit jouw organisatie of project.

Voor wie

Voor iedereen die in regio 025 (Arnhem/NIjmegen en omliggende gemeenten) woont of werkt.

Praktische informatie

Datum: 14 oktober
Tijd: 14:00 – 16:00
Locatie: De Transformatie-Plaats (Van Oldenbarneveldtstraat 94-15, Arnhem)
Kosten: gratis (aanmelden verplicht)
Dit subsidiespreekuur begint voor alle deelnemers om 14.00 uur. Het eerste uur zal plenair zijn met een algemene voorlichting en Q&A, in het tweede uur is ruimte voor individuele vragen.
Aanmelden: via de website van Schakel025
Het subsidiespreekuur vindt een keer per maand plaats, afwisselend in Arnhem en Nijmegen. De volgende data zijn 11 november en 9 december.

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op via info@schakel025.in.

Door je aan te melden voor een van onze programma’s ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Foto: ©Elske Nissen