Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Andere Organisatoren

Schakel025
Schakel025

Datum

10 dec 2021
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Subsidiespreekuur december – Focus: NORMA Fonds

Heb jij een project waar je subsidie voor wil aanvragen? Kom dan naar ons spreekuur. Elke maand organiseren Schakel025 en de Cultuur Academy een subsidiespreekuur. Samen kijken we welke fondsen of subsidies bij jouw project zouden kunnen passen.

Wat is het NORMA Fonds?

NORMA verdeelt subsidies onder uitvoerende kunstenaars via het NORMA fonds. Deze subsidies zijn bedoeld voor projecten of activiteiten die de culturele, maatschappelijke en professionele belangen van uitvoerende kunstenaars bevorderen.

Wat is het doel van het NORMA Fonds?

Het NORMA fonds wil met de subsidies zorgen er meer betaalde werkgelegenheid wordt gecreëerd voor uitvoerende kunstenaars en daarbij ook het maken en faciliteren van uitvoeringen en voorstellingen bevorderen. Ook wil het NORMA fonds graag talentontwikkeling stimuleren.

Wanneer kun je aanvragen?

Als je als een professioneel uitvoerende kunstenaar actief bent kom je mogelijk al in aanmerking voor een subsidie uit het NORMA fonds. Dit kan tijdens een van de vier aanvraagrondes die we jaarlijks openstellen.

Praktische informatie

Het subsidiespreekuur vindt plaats op het kantoor bij onze collega’s Schakel025 (Driekoningenstraat 16, Arnhem). Je kunt gedurende het spreekuur gewoon binnenlopen, we vinden het wel fijn als je jezelf van te voren even aanmeld! Onze spreekuren worden ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM.

Aanmelden

Aanmelden kan via onze collega’s bij Schakel025.
Door je aan te melden voor een van onze programma’s ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Foto: Lisa Maatjens