Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Andere Organisatoren

Schakel025
Schakel025

Datum

08 okt 2021
Verlopen!

Tijd

13:00 - 14:00

Subsidiespreekuur oktober – Focus: Makersfonds Nijmegen

Heb jij een project waar je subsidie voor wil aanvragen? Kom dan naar ons spreekuur. Elke maand organiseren Schakel025 en de Cultuur Academy een subsidiespreekuur. Samen kijken we welke fondsen of subsidies bij jouw project zouden kunnen passen.

Nijmeegse Makersfonds 

De gemeente Nijmegen heeft twee subsidies speciaal voor makers. Het Makersfonds is bedoeld om creatieve makers aan betaald werk te helpen.

De regeling is voor culturele activiteiten waarin wordt samengewerkt met Nijmeegse culturele ZZP’ers. Vergroot jij met je activiteiten de zichtbaarheid van de Nijmeegse culturele sector? En dragen deze activiteiten, als dat kan, bij aan de verbinding met andere domeinen? Zet snel je plannen op papier en vraag nu subsidie aan! De aanvraag wordt gedaan door een organisatie (penvoerder) met minimaal 2 culturele ZZP’ers, die in Nijmegen wonen. Subsidie aanvragen kan voor minimaal € 10.000 en maximaal € 30.000. Zorg dat je aanvraag uiterlijk 5 november binnen is. Tijdens het spreekuur is de Gemeente Nijmegen aanwezig om vragen over deze regeling te beantwoorden.

Meer info en aanvragen via: Subsidie Makersfonds Cultuur – Subsidies – Diensten – Gemeente Nijmegen

Speciaal voor Nijmeegse, culturele ZZP’ers is er een regeling voor scholing zzp’er. Heb je een studie, cursus of andere vorm van ontwikkeling nodig? We helpen je graag om je als ZZP’er verder te ontwikkelen! Doe eerst je aanvraag via werktuigppo.nl. Is je aanvraag goedgekeurd, dan betaalt de gemeente Nijmegen de rest tot max. €4.000.  Je betaalt een eigen bijdrage van €50.

Meer info en aanvragen via: Subsidie scholing zzp’er – Subsidies – Diensten – Gemeente Nijmegen

Praktische informatie

Het subsidiespreekuur vind plaats in de Smeltkroes (Waalbandijk 16, Nijmegen). Je kunt gedurende het spreekuur gewoon binnenlopen, we vinden het wel fijn als je jezelf van te voren even aanmeld! Onze spreekuren worden ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM.

Foto: Lisa Maatjens