Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Andere Organisatoren

Schakel025
Schakel025

Datum

04 sep 2020
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Subsidiespreekuur September – Focus: Subsidie culturele projecten Nijmegen

Heb jij een project waar je subsidie voor wil aanvragen? Kom dan naar een van onze subsidiespreekuren.

Korte beschrijving

Elke maand organiseren Schakel025 en de Cultuur Academy een subsidiespreekuur. Er staat dan steeds een ander fonds of andere subsidie centraal. Er staan dan ook steeds andere experts voor je klaar om je vragen te beantwoorden. De spreekuren vinden afwisselend plaats in Arnhem en Nijmegen.

Subsidie voor culturele projecten – Gemeente Nijmegen

Op 4 september zijn Loes Eggink en Stefan Grond (beide beleidsadviseur bij de Gemeente Nijmegen) te gast. Ze zullen alle vragen beantwoorden rondom de ‘Subsidie voor culturele projecten’ in Nijmegen. Organiseer je een nieuwe culturele activiteit die alle Nijmegenaren kunnen bezoeken? Organiseer je dit samen met een andere organisatie uit Nijmegen? Dan kun je deze subsidie aanvragen. Deze subsidie is voor 1 jaar. Voor 2021 kunnen aanvragen ingediend worden van 1 september tot 1 oktober 2020.

Natuurlijk kun je tijdens het subsidiespreekuur ook voor vragen over andere projecten bij ons terecht.

Aanmelden en meer informatie

Het subsidiespreekuur vind plaats in de Smeltkroes (waalbandijk 16). Aanmelden is niet nodig, alle disciplines zijn welkom. Onze spreekuren worden ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Mocht je het toch niet prettig vinden om langs te komen, dan kun je je vraag ook mailen naar info@cultuuracademy.nl.

 

 

Leave a Reply