Skip to main content
Groeispurt fonds

Organisator

Groeispurt fonds

Andere Organisatoren

Schakel025
Schakel025

Datum

06 apr 2021
Verlopen!

Tijd

12:00 - 13:30

Workshop digitaal pitchen voor de Stroomversneller en Groeispurt

Wil je een aanvraag doen bij de Stroomversneller of de Groeispurt maar kijk je op tegen het schrijven van een plan? Ben jij er beter in om je idee mondeling over te brengen? Goed nieuws: het is namelijk ook mogelijk om je aanvraag te doen via een pitch!

Vanwege corona zal deze pitch digitaal plaatsvinden. Digitaal pitchen is wel iets anders dan een live variant. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden bieden wij een gratis traject om je pitch zo goed mogelijk voor te bereiden.

Programma

 • Theorie – 6 april 12:00-13:30u
  Op dinsdag volg je een korte workshop waarin je de theoretische basis voor een goede digitale pitch leert. De workshop wordt gegeven door Pieter van Engelen, docent aan het ArtEZ Conservatorium Arnhem/Zwolle. Pieter geeft je o.a. tips over hoe je je positieve energie het beste over kan brengen het digitale domein.
 • Pitch voorbereiden
  Gedurende de week verwachten we dat je zelf aan de slag gaat het met voorbereiden van je pitch.
 • Feedback – 9 april
  Op vrijdag krijg je 20 minuten de tijd om samen met trainer Pieter van Engelen één op één te werken aan je pitch.
 • Pitchen – week van 13 april
  Op 13 april zitten de adviseurs van de Stroomversneller en het Groeispurt Fonds voor je klaar en geef jij je digitale pitch. Deze pitch kun je zien als je aanvraag voor een van de fondsen, het is dan niet meer nodig om ook een geschreven plan in te dienen of het aanvraagformulier in te vullen.

De pitch

Pitch mag 3-5 min duren plus 10 minuten vragen stellen. Na de pitch ontvang binnen een week de uitslag.
In de pitch vertel je:

 • Wat de titel is van je project
 • Wat je gaat doen
 • Waarom je het wil maken
 • Wat het betekent voor je eigen ontwikkeling
 • Voor wie je het maakt en hoe je zorgt dat je mensen bereikt.
 • Wat je toevoegt aan wat er al is in de stad; het belang voor Arnhem/ Nijmegen
 • Eventueel over de samenwerkingspartners / locatie (als je dit hebt.)

Voor wie?

Voor iedereen die een concreet plan heeft voor een aanvraag bij de Stroomversneller of het Groeispurt fonds en voldoet aan de voorwaarden (StroomversnellerGroeispurt) die zijn verbonden aan deze fondsen.

Praktische informatie 

Data: 6 april 12:30-13:30u, 9 april & 13 april. Individuele tijdstippen voor 9 april en 13 april ontvang je begin april.
Kosten: Gratis
Locatie: Digitaal
Aantal deelnemers: 10

Let op: Voorwaarde om mee te doen aan dit traject is dat je een concreet voorstel hebt voor een aanvraag voor de Stroomversneller of het Groeispurt fonds. Het is niet mogelijk om voor één project bij allebei de fondsen aan te vragen. 

Aanmelden

Aanmelden voor dit traject kan tot en met 26 maart via deze link. Bij meer dan 10 aanmeldingen maken we een selectie op basis van je motivatie. We hebben plek voor maximaal 10 aanvragen, uiterlijk 1 april hoor je of jouw idee mag meedoen aan het traject.

Foto: Joost Klapmuts