Skip to main content
Cultuur Academy

Organisator

Cultuur Academy

Andere Organisatoren

Schakel025
Schakel025

Datum

10 dec 2020
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Kosten

€50.00

Workshop digitale toegankelijkheid

Wil je ervoor zorgen dat iedereen ongeacht zijn of haar beperking toegang heeft tot alle (digitale) informatie, formulieren en gegevens van je organisatie? Dan is het verbeteren van de digitale toegankelijkheid van je website een belangrijk aandachtspunt. De voordelen zijn o.a. een betere gebruikerservaring, betere vindbaarheid van je informatie en minder kosten. Belangrijker nog: zelfredzaamheid en eigen regie voor iedereen. Met kleine aanpassingen in je ontwerp of content zorg je er al voor dat meer mensen toegang hebben.

In deze workshop neemt Eric Velleman van stichting Accesibility je stap voor stap mee in do’s and dont’s voor je website. Tijdens de workshop verkrijg je, aan de hand van praktijkvoorbeelden, inzicht in het gebruik van je website en hoe deze wordt ervaren door bezoekers met een functiebeperking. De workshop heeft een interactief karakter en biedt deelnemers de mogelijkheid om eigen vragen in te brengen of een praktijkcasus te bespreken. Natuurlijk ga je naar huis met quick wins en weet je welke rol jij kunt spelen in het verbeteren van je digitale toegankelijkheid.

Voor wie?

De kennissessie is bedoeld voor directeuren, marketeers en anderen die direct of indirect betrokken zijn bij de website of app van jouw organisatie.

Praktische informatie

Kosten: €50,- (ex. btw)
Locatie: deze workshop wordt digitaal gegeven via Zoom
Dag en tijd: 10 december, 14:00-17:00 uur

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden kan via de website van Schakel025. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar info@schakel025.in.