Skip to main content
Schakel025

Organisator

Schakel025

Andere Organisatoren

Cultuur Academy
Cultuur Academy

Datum

15 sep 2021
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:30

Kosten

€10.00

Weet wat je waard bent

Als zzp’er kan het lastig zijn om je uurtarief goed te bepalen. Hanteer jij bijvoorbeeld altijd hetzelfde uurtarief of bepaal je dat per opdracht? In deze workshop komen handige tips en feiten aan bod die gaan over geld, uurtarieven, kortingen en hoe verschillende opdrachten zich tot elkaar verhouden. Hoe zit het met auteursrecht? Hoe weet ik zeker dat de mondelinge afspraken worden nagekomen? Welke kosten maak ik nu daadwerkelijk? Hoe stel je een offerte op? Hoe kan ik mijn uren het beste bijhouden en hoe pas ik de ‘Fair Practice Code’ toe in de praktijk?

Programma

Tijdens deze workshop wordt geoefend met thema’s als onderhandelen, tariefbepaling en contracten. De trainer, Peter van den Bunder van de Kunstenbond, geeft concrete informatie en creëert ruimte voor de deelnemers om hierop te reageren en vragen te stellen. De workshop heeft een zowel een theoretisch als een praktisch en interactief kader met voorbeelden uit de eigen beroepspraktijk. Er wordt een voorbeeld gegeven van het berekenen van je uurtarief, waarbij je start vanuit je eigen salaris en een realistische berekening toepast. Ook wordt er ingegaan op het evalueren van je uurtarief: hoeveel uur heb je daadwerkelijk gewerkt en wat houd je hiervan over? Je krijgt tips om dit in de toekomst scherper te krijgen.

Voor wie?

Deze workshop is voor zelfstandigen en makers in de culturele sector die meer willen weten over contracten, tariefbepaling en onderhandelingen. 

Reacties van deelnemers

Heldere aanzet om weer te herijken hoe mijn prijs te bepalen en te vragen”

“Ik vond het heel erg interessant om dit onderwerp samen met andere creatieven te kunnen bespreken. Als zzp’er sta je er vaak alleen voor en het is fijn om te horen dat andere zzp’ers ook soms tegen bepaalde punten aanlopen en dat je er op deze manier dus over kunt sparren.” 

Deze workshop is gemiddeld beoordeeld met een 8,4

Praktische informatie

Datum & tijdstip: 15 sep, 19:30-21:30u
Kosten: €10,00 excl. BTW
Locatie: Driekoningenstraat 16 in Arnhem 

Inschrijven en meer informatie 

Inschrijven kan via deze pagina. Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op met Schakel025 en mail naar: info@schakel025.in