Skip to main content

Schakel025 en Cultuur Academy: samen één programma in de regio 025

Voor het najaar van 2021 hebben we samen met Schakel025 een mooi programma samengesteld. Een uiteenlopend programma in wisselende vormen, voor verschillende doelgroepen over uiteenlopende onderwerpen.

Een overzicht van alle programma’s in één oog op slag bekijk je in onze laatste nieuwsbrief. In onze agenda lees je meer over de programma’s.

Schakel025 is het platform waar we zakelijke en organisatorische kennis delen met en voor het hele culturele veld. Cultuur Academy richt zich op persoonlijk leiderschap en vakmatige ontwikkeling van cultuurprofessionals. Delen van kennis, nieuwe energie en een sterke culturele sector, daar staan wij voor.

In de regio Arnhem en Nijmegen (025) maken we programma’s op maat voor iedereen die in de culturele sector werkt: van maker tot marketeer, van toezichthouder tot technicus en van danser tot directeur. Actuele thema’s zijn leidend in onze programmering. Bij de ontwikkeling van nieuwe trainingen werken we samen met landelijke en regionale vakspecialisten.

Voor aanbod op maat neem contact met ons op!