Skip to main content

Heb jij een idee voor een project, maar vind je het lastig om fondsen aan te vragen? Het Firestartfonds is bedoeld voor het inzetten van een fondsenwerver bij jouw project. Deze fondsenwerver stelt samen met jou een projectplan op, schrijft fondsen aan en kan het project helpen verantwoorden.

Firestartfonds

Dit revolverende fonds is een rentevrije lening van maximaal €2500,- die je kunt gebruiken voor het inzetten van een fondsenwerver voor jouw project. Deze fondsenwerver stelt samen met jou een projectplan op, schrijft fondsen aan en kan het project helpen verantwoorden. De fondsenwerver is beginnend en wordt begeleid door een meer ervaren fondsenwerver. Je mag je eigen fondsenwerver zoeken, maar wij kunnen je ook koppelen aan een fondsenwerver uit onze pool. Indien het project waarvoor aangevraagd wordt succesvol is, betaal je de lening terug. Hierdoor blijft het fonds bestaan. Aanvragen kan t/m 8 april via de website van Schakel025.

Meer informatie

Op 11 maart organiseren we een spreekuur over dit fonds. Ben je nog op zoek naar andere subsidies? Check dan dit overzicht.