CultuurCast025 is de podcast van Cultuur Academy en Schakel025 om kennis te delen en contact te maken met het culturele veld in Arnhem en Nijmegen. In elke aflevering gaat presentator Angela Verkuijlen in gesprek met cultuurprofessionals en andere experts over zaken die ons raken.

Dit voorjaar ligt het accent in ons programma op het thema Energie en Veerkracht. Hoe kunnen wij nog beter voor onszelf zorgen en met zoveel mogelijk energie, voldoening en plezier ons werk doen?
Contact is daarbij essentieel. Maar hoe doen we dat in tijden van thuiswerken? En waarom is het juist nú extra belangrijk? Daarover gaan we het hebben met psycholoog Jacomijn Jacobs, Daphne Storms van De Nieuwe Oost in Arnhem en Remy Angel van de Thiemeloods Nijmegen.

Luister de podcast tijdens een wandeling!
En omdat beweging en buitenlucht zo goed voor je zijn, hebben we speciaal voor jullie een wandeling uitgezet van ongeveer de lengte van de podcast. Een wandeling in de omgeving van Nijmegen en een wandeling in de omgeving van Arnhem. Stop ons in je oren en ga lekker aan de wandel!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gesteld bij een nieuwe aflevering van de CultuurCast025! Of volg ons op Spotify.