Skip to main content

Het is een hele kunst om in coronatijd geïnspireerd en bevlogen te blijven werken, goed te presteren én gezond te blijven. Onze wereld ziet er opeens heel anders uit; veel van ons werken op een paar vierkante meter vanuit huis. Voor de een is dit een verbetering (geen lange reistijd of files, storende collega’s en meer doen in een kortere tijd), maar bij de ander heeft het juist een negatief effect (hele dagen achter je laptop, kinderen aan de keukentafel en moeite met concentratie). Online vergaderen vergt nu eenmaal meer energie dan reguliere vergaderingen. Maar vooral het gemis van live contact met collega’s, informele gesprekken en het publiek zijn sterk voelbaar.

Hoe zorg je ervoor dat je in deze uitzonderlijke coronatijd toch met plezier, energie en voldoening je werk blijft doen? Hoe kun je je energie gedurende de dag managen? Hoe balanceer je tussen privé en werk? Wat geeft je stress en wat is de invloed van je eigen gedachten?

We organiseren we twee korte bijeenkomsten van elk anderhalf uur waarin je gevoed wordt met tips and tricks en een enkele oefening. De eerste bijeenkomst is op maandagochtend en de tweede op vrijdag in dezelfde week, zodat je na de bijeenkomst op maandag meteen de hele week kunt oefenen en vrijdag terug kunt blikken hoe het is gegaan en je nog een verdiepingsslag krijgt.

Interesse? Lees meer over kennissessies thuiswerken in tijden van corona én daarna

Foto: Lisa Maatjens