Skip to main content

Binnen de kunsten is opbouwen van een netwerk erg belangrijk. Corona zorgde ervoor dat de natuurlijke netwerkmomenten zoals openingen, premières, tentoonstellingen en beurzen werden geannuleerd. Voor jonge makers problematisch, want als je nog maar een klein beginnend netwerk hebt, hoe bouw je dat dan organisch uit? Schakel025 biedt dit een handreiking voor dit struikelblok: een mentorschapsprogramma.

Tijdens dit programma word je gekoppeld aan een mentor. De mentor heeft een florerende beroepspraktijk en een groot netwerk, en gaat je helpen een stap te zetten in je ontwikkeling. Voor deze tweede editie van het mentorschapsprogramma maken we vanaf half maart de mentoren bekend. Deze mentoren zijn erg divers maar hebben één ding gemeen: ze hebben zich (inter)nationaal op de kaart gezet en weten hoe je je makerspraktijk uitbouwt.

“Het is heel fijn dat iemand met veel ervaring mee denkt, je helpt en input geeft. Fijn om even met een blik van buitenaf te kijken naar wat je aan het doen bent.” Elke Peters, Mentee We Like Art

Nieuwsgierig naar onze mentoren? Klik dan hier! Meer informatie over het programma en het inschrijfformulier vind je hier.